- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Тооолкова ми е скучно, че няма накъде повече.
Меланхолията витае във въздуха, усещам, че ще е поредната скучна вечер с тъжна музика и ядене до безкрайност![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Невероятно!!! Той е прекрасен човек!!!
Като цяло деня мина прекрасно, дори запознанството с техните мина доста добре ( само къде докато кучето му стигне до етапа да си играе си мен бая лаене излая), сега остана и той да се запознае с наще
![]()
Добре, ама не ми се чака вече искам да излезна.
Хормонално дисбалансирана е културния начин да се изразя...Искам просто едно яко... общуване с колеги другата седмица. Т'ва е единственото, за което мога да мисля в момента.
![]()
![]()
![]()
Тъпо ми е.![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Чувствам се тъпо ... стана един гаф днес ;д
И същевременно някаква весела и влюбена
много зле..
излъгана .. пренебрегната..изолирана
theo <333
Влюбена тоталноо...в момче, което е влюбено в друга![]()
Амаа напълноо влюбена...превзел ми е всичко
, но ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Живота е интересно приключение.
Дали да си лягам вече..?![]()
![]()
бахти добрия пост, развесели меПървоначално написано от xoxi
мен ми се спи, ама не ми се ляга. ддз. все пак е петък
утре тряя чистя, че ще се събираме в нас да си правим суши.
дано стане добре и не ми прилошее както 1вия път, когато ядох суши![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Как ме будиха хиляда пъти тая нощ, просто съм бясна на всички. Не стига, че не мога да спя нормално, защото съм болна, пък тамън се унеса и някой ми прецака съня, за който съм се борила с часове! Простаци!![]()
Всичко е страхотно, живота е страхотен. Започвам да се уча на нови неща и това адски ми харесва! Дано продължи по-дълго. И дано той спре да ме обърква, че не знам какво да го правя вече.
Съботно утро. Успях да се наспя, подредих си стаята, заседнах пред компютъра, музиката се подразбира. Следобеда може да порисувам, ако съм в настроение..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
в някво тъпо и самотно и мрачно настроение съм... дано до довечера да ми се оправи, щото е много потискщоискам да си почне отново монотонно седмицата, за да видя най-добрите приятели на света <3 ... но ще трябва да видя и него ... не знам какво ще стане.. адски объркана съм и не знам какво да правя-да почакам, да действам или да се откажа съвсем .....
почвам сериозно да се изнервям![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Нещата не вървят. Въобще. Сякаш вече сме си омръзнали... Възможно ли е това? Не можем да се търпим... преди нямаше такова нещо.
Той не полага усииля да ме разбира... или аз не обяснявам както трябва - не знам.
Дразни ме това, че винаги търси грешката в мен.
Може би вече е време да променим отношенията си... да ги прехвърлим в друга графа... може би като приятели ще сме много по-щастливи от сега...
Трябва да говорим.
С мускулна треска, разтегнато сухожилие, гърлобол и температура съм.
Хич не ми е розово ^^
А имам тооолкова много да учене. Чак се плаша. Трябва да опитам да успея да наваксам по всичко.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Оф, колко много обичам миш маш <3
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!