- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Зле. Времето е ужасно не мога да изляза никъде а и + това съм болна ...
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
изведнъж картинката се промени! чакам да минат да ме вземат ии се очератава едно хубаво излизане ^^^^^^ утре ще сме и двамата със слънцето(колко мрази да му казвам така
) и само ученето трябва да наместя в програмката.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Как до вторник ще се справя не знамА най-хубавото от всичко е, че спря да ми пука за най-големия боклук. Ура! Най-сетне и пред себе си го признах
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Съботен ден - ден за мързелуване и малко домашни задължения ( изчисти си стаята, пусни пералнята, простри и тн леки дейности ), като цяло лентайство![]()
А утре ще си видя слънчицето![]()
Лекомислена. Отстрани изглеждам супербезстрашна, но де факто усещането не е толкова яко. И все пак съм и ината... Трябва да си угодя!
омг гледах най - ужасния филм EVER!!
Не стига, че оная си премилчавала милион години за чувствата си ами и когато най - добра й приятелка се омъжваше за него, реши те първа да се сеща да му казва!! ЕБАСИ глупавия филм .. честно!! А поуката? Трайте си и накрая получавате чуждия мъж! ОМГ .. загубих си 2 безмислени часа!!
и отделно .. какъв е тоя кучи студ беее? Ок .. октомври е ама поне сняг да имаше! (да има за какво да се мръзне) ..
гррр .. аре вече да идва януари, че ми писна да чакам!!!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Попаднах на страхотен блог. Авторката му видимо е много интересна и образована личност. Образована звучи малко .. зле и излъскано.
По-скоро е с широка обща култура, страхотен стил на писане и по някои теми дори имаме сходно мислене.
Такова удоволствие и вдъхновение ми е да чета този блог - радвам се, че съществуват толкова интелигентни и чувствени хора, запознати до най-малката подробност с нещата, които обичат.
Съжалявам за всеки път, когато съм мислела себе си за умна и веща по въпросите.
Хора като авторката на блога направо скриват всяка шапка.
И за да не е просто голословна реклама, тук.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Любов, something borrowed ?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
живота е кратък
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
ДА!! .. Жалко, че и ти си се прецакала!Първоначално написано от Priceless
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Многооо ми е неквоо палавоооо ... ама не съм аз виновна.... набиват ми некви фимлми и такааа![]()
Толкова добре се чувствам, че не знам по какъв начин да го изразя.
И спря да се върти за миг земята..
Едва ли има по-несериозен, неориентиран и мързелив човек от мен! Тц...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Най-много мразя да не мога да спя.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Малко трудно ставане в 6, но след това кафенце се чувствам много добре.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Мега яко се чувствам !! Навън вали ( най-сетне , мрачно е .. )
И имам желание да уча и тем подобни ;рр
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
ставам аз, ям си закуската в кухнята на масата с баба ми и к'во друго може да се случи освен да нацеля по city да пуснат I'm sexy and i know it![]()
иначе е кучи студ, а мозъкът ми отказва да възприема много много.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Какво хубаво слънчице ми влиза през прозореца, а като знам колко студено е навън...
Първоначално написано от onestar
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Това гадно време е на път да ме откаже от плановете ми за вечерта....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ем днеска трябва да се учиИначе пък тоя дъжд е подходящ за филмче с приятелки и горещ шоколад
![]()
малко се размечтах де .. нямам идея какво ще правя днес .. а и е студено![]()
![]()
Трябва се връщам в София днеска.. леко криво, ма ще се преживее.
Temet Nosce
벨야카
Студено, гадно, дъждовно, мрачно и още куп прилагателни![]()
За капак кихам от сутринта![]()
Дано до довечера да съм бомба, че изтървам и кафето, и райбера.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!