- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Събудих се в 6.Колко яко. :P Жалко, че докато съм на работа петък, събота и неделя ще си разваля тамън придобития режим.
![]()
Тарантулището беснее. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
bubblef93, честити 3 месеца с приятеля ти! Бъдете все така обичани и обичащи! (:
Аз съм ток и жица. (Като казах жица ми се присвири на китарата. Хуууу, от колко време не съм я докосвала само...Ъ...тя май остана в Николай след рождения му ден. Трябва да си я взема. :Д)
Всичко е прекрасно. Обичам когато се държи като снощи <3 и ми е хубаво, че пак иска да си излизаме само двамата и е осъзнал, че така е много по-добре. ^^ Много ми е радостно. И нямам търпение пак да се видим. Една секунда да ми липсва и съм полудяла...
Само че идва учебната година, което е кофти. :\
весело![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Скучно ми е!!![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
http://www.youtube.com/watch?v=UymN5...feature=relmfu
![]()
Много ме кефи клипа!!
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Обичам го!![]()
Чувствам се странно...
Дадох си малко време. Дано той не го разбере погрешно.
Не знам накъде отиват нещата.
Усещам, че нещо не е както трябва...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Отегчена до СМЪРТ.
Бааааааааси скучното четиво е тоя "Тютюн".
Някои глави са си направо безсмислени, губене на ценна хартия в пълни глупости.![]()
Не мога да опиша колко е голяма досадата ми.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Скипвай частите с Лила. Те са вметнати. Стоят тъпо и неестествено, защото са принудили Димов да ги добави и той малко се е поизгаврил в отговор.Първоначално написано от jghgh
По темата: Притеснено ми е. Не обичам да е болен.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ох, намерих как да съчетая нещата за довечера, по-скоро всичко си стана от самосебе си, ама ми е едно притеснено такова, 'щото прекалих с държанието си към него. Наистина. Проявих всички възможни капризи, които могат да се проявят, обещавах му разни неща и после не че не ги изпълнявах, а направо си изчезвах за неопределен срок от време...Изтормозих го и му се качих на главицата нееднократно, та сега имам чувството, че зверски ми е набрал и само чака подходящ момент, за да ми бие шута и да се спаси.
И не бих го винила, де, аз се олях. Миличкия. Железните нерви има.
![]()
Пфш, хаиде вече малко да разхлади и да излизам. Писна ми да стоя вкъщи. И нямам търпение да ми дойде книжката и да мога да си чета вместо да вися в скапания фейсбуук надявайки се да убия скуката, която е надвиснала над мен.
Ммм, аз чета оригинала, няма никаква Лила като участник...Първоначално написано от SisiStrange
Първата книга я прочетох, сега мъча 2рата. Наистина има някои глави, които няма никакъв смисъл от тях, поне според мен. Цяла глава за преживяванията на Ирина в Тасос, в къщата на Костов и безсмислени описания....
Да, някои глави са доста интересни, но такива като тази ме карат да чета насила и направо се измъчвам!
Иначе.. чувствам се в малко лошо здраве и сега излизам!
^^ Имаш оригинала?! Благородно ти завиждам.Аз така и не го намерих.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Вчера прекратих 7 месечна връзка.. и учудващо се чувствам добре!Охх след малко трябва да се къпя и да се оправям .. ии тази вечер към Албена..отново
![]()
Да.Първоначално написано от SisiStrange
Можеш да го намериш в почти всяка книжарница, ново издание.
Просто старите са социалистическитеАз по принцип не си купувам нови книги, ами отивам на пазара във Варна да си ги купувам стари... защото миришат по-автентично, шрифтът е някак различен и т.н.
Но що се отнася до "Тютюн", трябваше да си я купя нова, защото на старо имаше само соц. версията на романа.
Търси поредица "Българска класика" на издателство "Захарий Стоянов".
Заповядвай направо сайта - цък .
Иначе аз се чувствам ето така:
Точно по тоя начин!, след като се натъпках днес със сладкиши от SugarLand в молЯ![]()
Скучнооо ми ее!!![]()
![]()
Скука +![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
сууупер яко си прекарахме, пък.
и ич па ми не дреме, както и си требе. айляк пълен. утре басейнче, тУЙ-онУЙ. и всичко е перфе просто, само на кака да не й бяха свършили цигарките. не че ми пречи да ме черпи тоя и оня, взех даже хубави цигари да пропушвам, ама гърлото ми става на миш-маш от тоя постоянен никотинов гювеч. утре първата ми работа, след като си взема душ, оправя си косата, гримирам се и си наглася плажната чанта, ще е да си купя някакви цигарки.
Пфф и аз нз как.Писна ми от тази лудница..Поне си взех външния,сега мога спокойно да си глася багажа и айде на море за малко,че...![]()
Отделно съм изумена... и объркана за някой неща..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
...така-освободих живота си от него ...крайно време беше-бях изплашена до смърт,когато осъзнах,че е наложително да го сторя,защото той беше станал неизменна част от моя свят...е,сега съм крайно учудена,но вместо да се чувствам поразена от очакваната смазваща празнота у мен се е настанило чувството за свобода,лекота,безгрижие... лънцето отново изгря на хоризонта
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn