- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако намериш перфектния
.. но има нещо заради, което не би била с него.. Какво е то?
Аз съм първа - розови блузки, кичури..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Само така си мислимПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ако ме лъже.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
отвръщавам се от момчета, които слушат чалга и се кефят .. ОМГ?!![]()
Каране на колело
ако е перфектен, ще е ПЕРФЕКТЕН и няма как да има няква причина да не съм с него
иначееееееее може би ако е чалгарче, лъже некви такиа бози
Би ме спряло точно това, че е перфектен, защото аз не съм.
И спря да се върти за миг земята..
Нали е перфектен,тогава надали ще се появи нещо,което да не харесваме. Пък и перфектни хора няма. Както казаха и по-горе: всичко е илюзия.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бих се усъмнила в "перфектността" му ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Aaa?
Да ви имам перфектните глупости.
При мен проблема с перфектните винаги е , че като станат повече от един много трудно се упражнява контрол.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
нема такова животно като "перфектния", сичко е самозаблуда, капиш?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
На мен това ми е повече от ясно >.<
Само, че не може в заглавието да се подчертава..
Ако намериш перфектния. Стига ме хранили![]()
![]()
"Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него"Първоначално написано от xPafx
![]()
![]()
Ако намеря перфектната , тя не би била с мен ,защото аз не съм ...
CupcakeKitty
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Няма перфектни хора,има недостатъци към който можем да привикнемАко човек търси перфектността...много ще загуби...
Иначе,аз трудно бих се разбирал с една заклета чалгаджийка която не слуша друга музика...
>>DjBelev<<
Перфектен е само този в който сме влюбени. Никой не е перфектен. Пример: Ако приятелка е влюбена в перфектното за нея момче, и ми разказва колко е красив страхотен, невероятен, безгрешен и аз никога не съм го виждала. Когато се запозная с него, най-малкото ще ми се стори грозен. Поведението му може да ме дразни. Причината ще е разлика във вкусовете и фактът, че аз не го виждам през очите на влюбен. Никой не е перфектен, освен този в който сме влюбени. Хора всякакви, грешки, пороци и недостатъци също. Разликата е, че недостатъка на някой, понякога е най-големият му плюс.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Мисля че хипотетичната идея беше да приемем че е Перфектен и няма нещо което да ни дразни в него, били то качество, навици или вкус за музика. Не бих била с него, ако той не ме искаи ако моя приятелка също го харесва.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ами....ако слуша чалга, пуши, пие (много) общо взето това.....![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Лъжите за вярност могат да ме отблъснат до огромна степен. Няма нищо по-отвратително от това. И точно защото той е моят 'перфектен' съм пренебрегнала принципите си и съм простила веднъж. Но всичко си има граници и това, че съм простила не означава, че не ме е отблъснала самата случка.
Хубавите хора с розови блузки и кичури СОРИ ПИЧОВЕ прецакани сте !Първоначално написано от kyon
![]()
![]()