.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Сваляне на килограми...!

Как мога да сваля възможно най-много килограми за месец ??
    Да разясня, че в момента съм 57 килограма, а съм висока 1.60.

И без безсмислени коментари моля !!!!!!!

Благодаря предварително
    Не е нужно да правите каквото и да е. Просто живейте.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Карай само на вода! .. Гаранция ще свалиш максимум килограми

Re: Сваляне на килограми...!

Ами,как,как с диети и спорт става. Това мисля,че и сама можеш да го прецениш.Ограничавай се в сладко,хляб,мазно.Тичай вечер,ходи на басейни-плувай повечко.
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Аз си го мислих това...но майка ми категорично каза да забравя за това смисъл неможело....трябвало поне малко да ям...

Мазно попринцип не ям, спрях хляба от една седмица не съм кусала хляб, сладко въобще не ям ....

Супер фен Аватара на HolyShit
    Спортуване+по-малък прием на калории+повечко мазнини от храната (контролирай обаче калориите)

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Спортуване+по-малък прием на калории+повечко мазнини от храната (контролирай обаче калориите)

Коремни преси правя колкото пъти ми дойде на акъла и имам време Мисля да почвам да тичам...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Malch0tyyy
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Аз си го мислих това...но майка ми категорично каза да забравя за това смисъл неможело....трябвало поне малко да ям...
    Ти сериозно ли си го мислила ?!?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Изключваш джънк фууд, рафинирани захари и газирани напитки със захар. Не налитай на мазнини. Запази баланса ВХ:Б:М. Намали дневния калориен внос с 200-300, максимум 500 kcal.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

И без спорт става да свалиш мазнините,ама трябва по някакъв начин да стимулираш,да не губиш мускулната тъкан,защото особенно при жените е много лесно..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Тея коремни нямат ефект,защото трябва първо да изгориш мазнините.
    А мазнините се горят с кардио и диета. Започни 90 дневната диета и фитнес,ако имаш възможност. Или 90 дневната диета + тичане и упражнения като Pump It у дома.

Благодаря на всички, че отделихте време и ми отговорихте.

Ако опишеш как се храниш в момента може да ти се помогне повечко..

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Прави диета и спортувай.Диета означава начин на хранене ,а не гладуване !!! Мазнините не се превръщат в мускули,затова само ако спортуваш и ядеш каквото ти падне няма да има ефект.Когато спортуваш и се храниш правилно ,организма е умен и няма да разгради това което му трябва ,на него му трябва мускулната маса.Още нещо - не е нужно да се скъсваш от упражнения по цял ден ,нужен е 1 час ,колкото ти искаш.Цаката е ,че ти си 90 процента от това ,с което се храниш
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

А бе тялото разгражда първо мускулната тъкан,после мазнините,защото мускулната тъкан е по-достъпен източник за енергия(трябва да оцелее..)

...

Препоръчвам ти ЗУМБА фитнес-супер приятен начин за да се поддържаш във форма както и да свалиш някое досадно килце препоръчително е да се практикува 3-4 дни в сидмицата по 60мин.дневно като за тези 60 мин се изгарят плиблизително 1000 калории естествено в началото можеш да започнеш с 30 мин.дневно комбинирай и с някои упражнения за стягане ако желаеш също се възползвай от сезона и съобрази храненето си с него включи в менюто си повече прести плодове зеленчуци рибни деликатеси и тн.От скоро практикувам ЗУМБА фитнес и се чувствам страхотно практикувам от 6 до 7 сутринта и през целия ден кипя от енергия.Опитай няма да сгрешиш!
    http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4

Guest
    Знам как да се яде всичко без да качиш и килограм \без спорт\
    но не как се отслабва.Никога не ми се е налагало

Повече от фен Аватара на zLatk0
    Без сладко и газирано другите неща виждам, че са ти ги казали

Нито хляб ям, нито сладко, нито газирани напитки пия. От днес започнах да спортувам дано има поне малко промяна.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Malch0tyyy
    Нито хляб ям, нито сладко, нито газирани напитки пия. От днес започнах да спортувам дано има поне малко промяна.

Ще има съм сигурност. Пий повечко вода
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

А ти не обясни например за 1 нормален ден с какво се храниш и в какви количества. Би било добре да кажеш.

Не си прави странични хранения, прецени сам(а) кои храни не действат добре на организма ти и ги спри или намали до минимум и спортувай всеки ден по най-малко 30 мин. В никакъв случай не се изхвърляй в някакви крайности. Първо, че е много вредно за организма и второ, че реално не правиш нищо - първоначално може и да свалиш много, но след като спреш диетата отново ще си възвърнеш килограмите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си