- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква порода е ??
Здравейте,това е кученцето ми Зина.Подариха ми го наскоро,но без паспорт и ваксини
Та за да направя паспорта ми трябва порода ,но аз и идея си нямам
Много ще съм ви признателна ако ми кажете каква е.
Благодаря ви!
![]()
http://prikachi.com/images.php?images/999/3713999y.jpg
Идея си нямам, честно, обаче е много сладко! Честито и да си го гледаш с много любов![]()
Сладурчо е,някаква смеска е да ти кажа май ама не знам каква...
>>DjBelev<<
Нещо средно между дакел, мини пинчер и немска овчарка.![]()
И спря да се върти за миг земята..
улична превъзходна![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
не трябва ли ветеринаря да я определи? на моя пес като му правихме паспорт там човечеца си написа ква порода е.
сладурка да ти е жива и здрава![]()
Първо мисля че няма проблем,а дори е много човечно и добро да спасиш кученце от улицатаПървоначално написано от Me4encety
,и второ в моя район доста често правят хайки и ме предупредиха да изкарам паспорт до седмица,ако не ще го убият
,а ветеринаря каза че не може да го определи и да изчакам да порасне, за да видим. Просто питах всички и само тука ми е надеждата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Паспорт- здравната книжка на кучето. Там се вписват ваксинацийте и другите неща за здравето. На мястото за породата може да напишете, че няма.
Паспорт трябва да има всяко куче, за което се полагат грижи.
Смени вета и изкарайте паспорт на кученцето. След товАа трябва да го регистрирате в общината и да о чипирате, за да не ви глобят. Ако искаш напиши от къде си, за да ти препоръчам добър вет.
Я кажи откъде си и кой е твоя район.После казваш имена и адреси на въпросните хора от хайката и звъним в защита на животните.Не може така да се убиват животни.Ти знаеш ли,че новия закон 2000 лв глоба и 3 години,ако имат късмет само глобата?! Това е просто недопустимо.И как ще ти кажат "Вади си паспорт на псето,че ако няма до ена седмица ш го утрепем" ?! Те за какви се мислят,бе?!Първоначално написано от bib0nkka
Много мразя такива хора,ужасни са.
Не наистина кажи от къде си и за кой район говориш.Иначе ако си го взел от улицата е похвално,но просто ти казах,че май няма как да му изкараш паспорт при положение,че не е породисто,ако има как ще трябва ветеринаря да се намеси или не знам какво.Ти кажи на онези хора за закона,да ги видя после как ще ти кажат,че ще ти убият кучето.Егати и изрудите!
![]()
Me4encety, по голяма глупост за паспорта не бях чувала... Едно куче без значение порода, пол и тн.. трябва да има: паспорт, чип, да е регистрирано. Моето куче няма порода и на мястото за порода е написано- "няма". На бележката, че е регистрирано също пише, че няма и никой не ми прави проблеми. За хайката мисля, че става въпрос за тези от екоравновесие.
Първоначално написано от Me4encety
Казах на ветеринаря да напише че няма порода и на онея им се обадих,че съм зела паспорта и имаме.А само някой да ми пипне кучето и ще го съдя! Иначе благодаря ви на всички за мненията![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kyon
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Или е улична превъзходна или немска овчарка. Те докато са малки не приличат много ,много на нещо![]()
Но ушите му са малко по-издължени , та май е немска овчарка.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Толкова сте компетенти всички тук, че се отчайвам!!!!!
Съжалявам, снимката не ми се отваря.
Който изтърси, че не може да му се изкара паспорт или нещо от сорта на: Защо ти е паспорт, най-добре никога да не си взима кученце!
На всчко куче може да му се извади паспорт, дори и на улично!
Първо да кажа какво е паспорт...Такаа в паспорта се отбелязват ваксините на кучето (ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ СА!), инфо за него и собственика, номер на чипа (ако има такъв), та къде е проблема с паспорта???
Ваксините са задължителни особено първите 3, защото кученцето е изгубило имунитета, придобит от майката. Ваксините са срещу неличими или много трудно личи болести, които често завършват с фатален край. Преди да са минали 10 дена след третата ваксина не го изкарвай на вън, защото е опасно за здравето му! Ще взема да напиша някой ден в една тема най-важните неща, взел пък някой ги прочел и научил нещо! Късмет!![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Ще бъда честен - улична превъзходна. Все пак важното е да съжителствате добре заедно и да те радва![]()
Точно!! И кучето е мешано с немска.Но за паспорт порода не ти трябва!Какъв е тоя ветеринар дето ше ти иска порода, той малоумен ли е?!Първоначално написано от malkasladka