.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

К'во да правя ся ?

Привет!
    Запознах се с една страшна мацка от София по фейса
    и започнахме да си пишем..С времето се опознахме и много се харесахме.
    Стана въпрос за излизане и се уговорихме да отидем на кафе по центъра някъде ама деня преди 'тва тя каза, че щяла да ходи с техните някъде и нямало да може..много ми се извиняваше викам ок аре ше я видим
    мина седмица и неколко дни и и предложих да отидем да се поразходим из витошка ама тя отново отхвърли щото нещо се сдрачила с родителите си и не и давали пари а тя живее към края на София и отново се протакаха нещата и сега не може да ми каже със сигурност кога ще излезем...
    к'во мислите дали ме мотае или ?
    хората съвсем откачиха..

Ние няма откъде знаем.. Може наистина да има проблеми.
    А за какво тя трябва да има пари?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Питай я директно... възможно е и да има проблеми, възможно е и да иска, но нещо да я спира... примерно 3ти човек, да не си й харесал достатъчно, да няма време и тн, и тн...

Град
    Лом - София
    Да бе братле и аз ти предлагам да си я питаш директно иска или не иска ако ли не има и други момичета ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Предложи й да отидеш и да се разходите в нейният квартал,вместо да се срещате на центъра,ако и тогава ти откаже работата е ясна.. :d
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Тя, ако го мотае надали ще си каже като я пита.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Скатавка е...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момичето може действително да има проблеми. Не я отписвай така бързо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мерси за отговорите
    Питах я.. казва че иска, но да видим кога ще се съгласи..
    предложих и за неделя и каза, че щяла да излиза с нейна приятелка..
    ще я изчакам да видим докъде ще се стигне
    хората съвсем откачиха..

Питай я кога и е удобно направо..

Цитирай Първоначално написано от sofiqneca19
    Мерси за отговорите
    Има ли желание- има и начин! Според мен те мотае само

Ако искаше да се видите, досега да е измислила начин...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от liliii
    Ако искаше да се видите, досега да е измислила начин...
    И аз така мисля. Имала проблеми с родителите,нямала пари и не знам си какво. Мисля,че просто те разиграва. А щом тя не можела да дойде,ти защо не отиде при нея ?
    А,иначе,ти решавай какво да правиш ? Да я чакаш или и аз не знам.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Кажи ѝ просто като има време и възможност да излезе да ти се обади.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Има ли желание , има и начин. Според мен те мотае и не виждам никакъв смисъл в това

Голям фен Аватара на FantaMen
    Не виждам толкова голям смисъл просто да те мотае...Даже не сте излизали така че никакъв не и е проблема да ти каже...че просто няма да се получат нещата!Кажи и тя да предложи ден и час и ако тогава увърта значи я отпиши...Но и на мен ми се случвало жестока кака да ме навива да излизаме и да съм и отказвал 2-3 пъти просто защото нямам възможност (време,работа и т.н) Накрая момичето ме изненада докато бях на Дск с SMS-a чакам те пред стаята ти!Почуствах се като идиот НО... работата се получи защото беше хлътнала по мен доста...Та просто я изненадай по подобен начин
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Ммм.. повярвай ми 99% съм сигурна че те мотае !! Така бях и аз преди с един от фейса . Постоянно ме караше да излизаме , а аз все си търсех причина да не излизам с него . Казвах му , че или наще не ме пускат , или че съм наказана или че имам много да уча или че съм на рожден ден !! Абе все си измислях някво оправдание !1

Голям фен
    Момичето може да се притеснява от нещо , може също наистина да е възпрепятствана за да се види с теб ....
    Не знам ..
    Или всичко или нищо .

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Цитирай Първоначално написано от sofiqneca19
    Мерси за отговорите
    Сякаш цял ден ще е с въпросната приятелка Ако наистина има желание, ще намери начин да ти отдели време, ако ще и 15 минути да са.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    а може и да се притеснява от срещата въпреки всичко - не всички "мацки" са нахакани и вярващи в себе си.. пък и да, наистина няма смисъл да те мотае - каква и е ползата?! поизчакай я, ако имаш търпението
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Абе, проблеми има тя...сигурно е с фейк профил във фейсбукО и не иска да ти показва грозната истина. Която може и да не е грозна, де.

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Питай я директно... възможно е и да има проблеми, възможно е и да иска, но нещо да я спира... примерно 3ти човек, да не си й харесал достатъчно, да няма време и тн, и тн...
    +1

theo <333

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Тя, ако го мотае надали ще си каже като я пита.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си