- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли мършави момчета
Менсън не е мършав, лол.Хайде да съм го слушала нон-стоп 4 години и да съм му гледала сума ти клипчета и концерти. Не е мършав, а е слаб и то по хубавия начин.
Мършави са тия, които са точно като "тапицирани скелети" - виждат им се кокалите, по тях има само кожа и почти никакъв мускул... Краката им са като клечки за зъби - толкова слаби, че никакви дънки не им стоят добре, а по-скоро изглежда, че ще се счупят от малко ходене. Краката им заедно с таза правят форма на буквата "П", ръчичките са смешно хилави - като на момиче, коремът хлътнал, нямат дупе и изобщо не навяват мъжественост.
Такива не са красиви и то никак.
И не е чак толкова въпрос на ген. Аз си падам в момента по един слаб човечец. Няма голяма ръка - аз не си падам по супер напомпани пичове. Но си личи, че генът му е такъв - да е строен. Без да е хилав.
Просто има една разлика между "мършав" и "слаб" - и то здравословно слаб, която е доста осезаема.
Момче, което не може да пълнее, нито да качва маса, но пък си личи, че тялото му е здравословно и тренира - и има някаква здравина и сила в него - такова момче е сексапилно. Дори не може да се обясни с думи.
Но съвсем кльощав хич не е красиво....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride