.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

BOOTMGR Image is Corrupt, the system cannot boot < ПОМОЩ!

здравейте, имам проблем с компа :33 докато си стоя най-спокойно, минават 20 минути от както съм го включил и зацепва...от там не мърда и се налага да го рестартирам, когато го направя ми излиза това "BOOTMGR Image is corrupt, the system cannot boot" или "A disc read error occured, press CTRL+ALT+DELETE to restart" занесох го в сервиза на Multirama в Хасково, от там го пратиха в София, върнаха ми го след 1 месец уж във изрядност, след месец и половина пак същия проблем ... ако някой може да помогне pls да пише ... според мен има 3 възможности за проблема
    1- IDE Cable (т.е кабела на захранването да не е свързан както трябва

2- HDD (хард диска) да не е свързан както трябва

3- (преди малко го разбрах) DVD ROOM да се е повредил и да не записва windows-a както трябва на хард диска..ако можете да ми помогнете ще се радвам :33 ;d благодаря предварително
    " това което не ни убива, ни прави по-силни " - Фридрих Ницше

Здравей,
    С repair console се оправя за секунди. Все пак не си написал нищо за конфигурацията и за ОС.

Поздрави

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    First Boot Device - CD ROM, пъхаш инсталационен диск на уиндос и и си готов

Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Boot дискета имаш ли?
    Явно прекалено често изключваш компютъра от щепсела.
    не, компютъра НИКОГА не съм го изключвал от щепсела, винаги си го изключвам както трябва ...Старт меню>Изключване... и нямам Floppy Disc Drive

--------------------------------------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от gadgetsbg
    Здравей,
    С repair console се оправя за секунди. Все пак не си написал нищо за конфигурацията и за ОС.

Поздрави.
    ..ъ? за първи път го чувам това ...четох нещо за CMD /fixboot и т.н... четох и че имало нещо общо с регистъра, пуснах едно чистене на регистъра с Ccleaner .. но пак същото а конфигурацията е..
    HDD: 640GB
    процесор: DualCore AMD Phenom II 2x 545 processor 3.0 Ghz
    видео карта: 1 GB Ati Radeon HD 4700 Series
    RAM памет: 4.7 GB

O.S: Windows7 Ultimate x64 bit ... by the way с настолен компютър съм, не с лаптоп

--------------------------------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    First Boot Device - CD ROM, пъхаш инсталационен диск на уиндос и и си готов
    е такова упътване до сега не бях виждал..ти ми помогна най-много, благодаря ти!!! ... пич.. ами след това ?? какво да го правя тоя диск, нова инсталация, system restore, startup repair.. какво ? преинсталирах го 3 пъти, проблема не се оправя

все пак благодаря за отговорите
    " това което не ни убива, ни прави по-силни " - Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си