Така преди около 1-2 месеца скъсах с приятелката ми с която ходехме почти половин година,но нещо не се получи.За времето от което не сме заедно не сме се чували и виждали,въпреки че уж щяхме да я караме страхотно... Днес излязохме приятели да се видим и тя дойде също като ме видя ми се нахвърли,тръгна да ме прегръща да ме целува...обяснява ми колко мнооого съм и липсвал...хваща ме за ръка,прегръща ме,хваща ме за задника,тръгна да ме целува...направо имах чувството че съм някаква играчка и сега ме е намерила в сандъка си и ме е извадила да си играе...разправяхме се как ни е минало лятото и като споменах че имах кратка връзка с едно момиче тя чак ми се разсърди естествено след всичко тва не издържах и ми се отвори устата...тя пак тръгна да ми се сърди ама,ме боли хуя... Егати,може ли да ми мрънка първо да тръгваме,харесвах я и се радвах че тръгнахме,ревнуваше ме от колежките ми с който отидохме на дискотека,пмрънкаше ми за 1000 работи дето тя не харесвала у мен,а тя самата докато бяхме заедно се занимари страшно много...казах и че ако ще ме променя може да си хваща пътя,усети че ще скъсам с нея и ме изпревари...говореше ми как сега сме щели да сме били както преди да тръгнем,щото тогава ни беше супер,секс без обвързване си беше работата...тръгнахме и секса намаля...таа говореше ми как сме щели да бъдем пак така,обадих и се няколко пъти ама не ми дигаше а като ми дигаше провеждахме страшен разговор...ся една нейна позната и каза че ме харесвала много и тя айде пак на влакчето...ебати честно смешното държание...направо както бяхме приятели сега не искам да и виждам жалката физиономия...а с толкова общи познати...нз,сетих се за тоя форум викам я набързо надраскай всичко че иначе ще зема да отида до тях да и обясня нещата,а ако отида ще кажа неща след който няма да иска да се виждаме и ще трябва да делим приятели като пълни олигофрени....