- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възраст.
КО?!?!?!??!?!?!?!Първоначално написано от amis
![]()
![]()
![]()
Мхм, точно.Първоначално написано от naQkataRaota
За жалост всяка малка пикла се хваща на въдицата и щом вече е с "голяям батко", който "мнооого я обича" и може да и бъде баща, значи вече и се е вдигнала цената. Значи вече имат опит с мъжете. А всъщност не разбират коооолко са заблудени.![]()
Става дума за непълнолетни и още по-зле малолетни момичета. Иначе и на наще разликата им е 7 години ама са се взели като са били на по 20-30.Първоначално написано от FuCKkK13
В всяка тема цитирате "В любовта години и граници няма", а сега..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Кой го цитира? В тази фраза става дума за любов след като излезеш от семейното гнездо, носиш отговорност за себе си и имаш достатъчно мозък да определяш хората. Но повярвай ми има граници, когато стане дума за педофилия.Първоначално написано от kyon
Всеки си има мнениеНа мен ще ми се види плашещо момиче на 15 с мъж на 35..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
На родителите също![]()
Ами да, мъж. Той не е човек, който мама и тати му купуват хубава количка и т.н., а се бори за всичко за да си го заслужи.Първоначално написано от xoxi
![]()
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
на място
![]()
Не ме вълнува.
![]()
Това не го прави мъжПървоначално написано от kyon
Не се заяждам.
И спря да се върти за миг земята..
Изчетох трите страници. Учудих се, че за 1 ден една такава тема ще има толкова много отговори. Сега и аз да напиша моето мнение. Както повечето, аз също мисля, че повечето тийнчета с гаджета на по 20+, просто искат да се чувстват големи и да се фукат пред приятелките. Разликата в нашето мнение е обаче, че само аз Еклипса и още 1-2ма през цялото време твърдим това и не си променяме решението, докато другите са ветър и мъгла. Според темата и другите мнения. Прав беше някой като каза, че в тази тема всички са против, ама в съседната всички са на принципа "Любовта няма граници". Че то едно момиченце на 13-14 годинки още не знае що е то любов, ама иначе е убедена, че обича баткото с BMW-тоИ в същото време големия батко с малката пишка и мощната кола, който нито 1 момиче на неговата възраст не го иска, понеже е загубеняк, знае как отлично да се възползва от заблудената малка кучка и го прави по всички възможни начини. Nice, a?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Един стабилен, уверен в себе си, лишен от комплекси мъж.. ще търси жена достойна за себе си.. не детенце..... Гледайте реално на нещата, за бога..... Себе си залъгвате, че "мъжете ви" са Мъже!
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Точно това се опитвах да кажаПървоначално написано от jane_17
Мерси.. мерсиАко и малките вникнат в това, което се опитваме да им кажем... цена няма да има.....
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
BowПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
Не всички мислят това "да дойде баткото и да те вземе с колата от училище" за готино... ВСЕ ОЩЕ има и свестни момичета, които също мислят, че разликата е ВАЖНА. Например АЗДавам се за пример защото съм на 15 и все още смятам, че не е уместно (както казвате вие) ПИКЛИ да се движат с БАТКОВЦИ .
Абсолютно.Първоначално написано от jane_17
Много ми е интересно какво може да намери някой 20-23 годишен БАТКО () в 14-15 годишни дечица. И изобщо не ги ли е срам да вървят по улицата с тях.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Изчетох всичките коментари, аз съм момиче на 16 и има приятел който е на 24. Сега ще кажете че съм привлечена от парите му или от това че е голям.Нищо подобно няма.Нито има толкова пари ,нито ме интересува възрастта му за момента ( е да ако беше още по голяма,щеше да има значение). Между нас нещата просто се случиха,харесахме се и толкова.Нито приятелките ми са били определящ фактор ,те даже мислят че това не е хубаво,че е толкова голям ,а вие го смятате за ГАЗАРИЯ. Мен лично не ме интересува какво ще кажат те или пък някой друг.
sss
Е, е... айде сега. Дори това да важи за по-голямата част от случаите, не значи, че няма изключения. Не познаваш момичето, нито приятеля и.Първоначално написано от ccdesigns
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щото: 15 годишният ме на*ба и ме заряза, 17 годишният на първата среща ми каза, че ме обича, най-добрият ми приятел на 16 ги въртеше по 3 наведнъж и ги правеше на луди. А 25 годишният не направи нито едно от тези неща ... дори когато това означава да ме нарани и да се окаже виновен, той е бил откровен (нещо, което 15-16 годишните момченца се страхуват да правят), каза, че ме обича след мноооого време и тогава вече му повярвах. Просто по-големите знаят как да се държат с жените, защото имат повече опит.
Годините не дават гаранция нито за зрялост, нито за опит. А и 14-15-16 годишни момичета откога са жени?Първоначално написано от kremen4eto
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."