.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 205

Тема: Възраст.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от amis
    Момиче от стария ми клас, сега е на 15, ходи с 50+ годишен мъж, защото всеки ден я води по четиризвездни хотели, басейни и магазини за обувки и дрехи ..
    КО?!?!?!??!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    Батковците знаят как да излъжат едно момиче, за да им върже, а по-малките още не знаят, че ги лъжат.

20+ момчетата са си самата зрялост: мама и тати са му купили колата и му дават още джобни, с които развежда момичето. За 2-3 часа на ден за кафе и секс с приятелката си могат да бъдат със сериозно поведение, иначе останалото време са си същите лигавета като средно статистически 15 годишен тийновец

Eclipsercho и FantaMen са си много точни истината боли
    Мхм, точно.
    За жалост всяка малка пикла се хваща на въдицата и щом вече е с "голяям батко", който "мнооого я обича" и може да и бъде баща, значи вече и се е вдигнала цената. Значи вече имат опит с мъжете. А всъщност не разбират коооолко са заблудени.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    в тая тема могат да се кажат много неща.. вярното е, че повечето момичета вече са такива, но е вярно и че има изключения.. за мен нормално е ралзика от 2-3 год. до 20 години, а от там нагоре.. примерно момиче на 24 с някой на 30 не е чак толкова голяма разликата или поне е приемливо..
    Става дума за непълнолетни и още по-зле малолетни момичета. Иначе и на наще разликата им е 7 години ама са се взели като са били на по 20-30.

В всяка тема цитирате "В любовта години и граници няма", а сега..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    В всяка тема цитирате "В любовта години и граници няма", а сега..
    Кой го цитира? В тази фраза става дума за любов след като излезеш от семейното гнездо, носиш отговорност за себе си и имаш достатъчно мозък да определяш хората. Но повярвай ми има граници, когато стане дума за педофилия.

Всеки си има мнение На мен ще ми се види плашещо момиче на 15 с мъж на 35..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Guest
    На родителите също

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Аз съм на 15 и излизам с мъж на почти 20..
    Мъж, а?
    Ами да, мъж. Той не е човек, който мама и тати му купуват хубава количка и т.н., а се бори за всичко за да си го заслужи.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Мъж, а?
    Ами да, мъж. Той не е човек, който мама и тати му купуват хубава количка и т.н., а се бори за всичко за да си го заслужи.
    Възхитих се

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Мъж, а?
    на място

Не ме вълнува.

Мега фен Аватара на xoxi
    Това не го прави мъж
    Не се заяждам.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на leadyflame
    Обичам мъжленцата

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Мъж, а?
    на място
    мъж та дрънка

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Изчетох трите страници. Учудих се, че за 1 ден една такава тема ще има толкова много отговори. Сега и аз да напиша моето мнение. Както повечето, аз също мисля, че повечето тийнчета с гаджета на по 20+, просто искат да се чувстват големи и да се фукат пред приятелките. Разликата в нашето мнение е обаче, че само аз Еклипса и още 1-2ма през цялото време твърдим това и не си променяме решението, докато другите са ветър и мъгла. Според темата и другите мнения. Прав беше някой като каза, че в тази тема всички са против, ама в съседната всички са на принципа "Любовта няма граници". Че то едно момиченце на 13-14 годинки още не знае що е то любов, ама иначе е убедена, че обича баткото с BMW-то И в същото време големия батко с малката пишка и мощната кола, който нито 1 момиче на неговата възраст не го иска, понеже е загубеняк, знае как отлично да се възползва от заблудената малка кучка и го прави по всички възможни начини. Nice, a?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Един стабилен, уверен в себе си, лишен от комплекси мъж.. ще търси жена достойна за себе си.. не детенце..... Гледайте реално на нещата, за бога..... Себе си залъгвате, че "мъжете ви" са Мъже!
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Един стабилен, уверен в себе си, лишен от комплекси мъж.. ще търси жена достойна за себе си.. не детенце..... Гледайте реално на нещата, за бога..... Себе си залъгвате, че "мъжете ви" са Мъже!
    Точно това се опитвах да кажа

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Евала, мацка.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мерси.. мерси Ако и малките вникнат в това, което се опитваме да им кажем... цена няма да има.....
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Евала, мацка.
    Bow

Град
    Пловдив
    Не всички мислят това "да дойде баткото и да те вземе с колата от училище" за готино... ВСЕ ОЩЕ има и свестни момичета, които също мислят, че разликата е ВАЖНА. Например АЗ Давам се за пример защото съм на 15 и все още смятам, че не е уместно (както казвате вие) ПИКЛИ да се движат с БАТКОВЦИ .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Един стабилен, уверен в себе си, лишен от комплекси мъж.. ще търси жена достойна за себе си.. не детенце.....
    Абсолютно.
    Много ми е интересно какво може да намери някой 20-23 годишен БАТКО ( ) в 14-15 годишни дечица. И изобщо не ги ли е срам да вървят по улицата с тях.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    sofia
    Изчетох всичките коментари, аз съм момиче на 16 и има приятел който е на 24. Сега ще кажете че съм привлечена от парите му или от това че е голям.Нищо подобно няма.Нито има толкова пари ,нито ме интересува възрастта му за момента ( е да ако беше още по голяма,щеше да има значение). Между нас нещата просто се случиха,харесахме се и толкова.Нито приятелките ми са били определящ фактор ,те даже мислят че това не е хубаво,че е толкова голям ,а вие го смятате за ГАЗАРИЯ. Мен лично не ме интересува какво ще кажат те или пък някой друг.
    sss

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от hmm
    Изчетох всичките коментари, аз съм момиче на 16 и има приятел който е на 24. Сега ще кажете че съм привлечена от парите му или от това че е голям.Нищо подобно няма.Нито има толкова пари ,нито ме интересува възрастта му за момента ( е да ако беше още по голяма,щеше да има значение). Между нас нещата просто се случиха,харесахме се и толкова.Нито приятелките ми са били определящ фактор ,те даже мислят че това не е хубаво,че е толкова голям ,а вие го смятате за ГАЗАРИЯ. Мен лично не ме интересува какво ще кажат те или пък някой друг.
    Един стабилен, уверен в себе си, лишен от комплекси мъж.. ще търси жена достойна за себе си.. не детенце.....
    Е, е... айде сега. Дори това да важи за по-голямата част от случаите, не значи, че няма изключения. Не познаваш момичето, нито приятеля и.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Щото: 15 годишният ме на*ба и ме заряза, 17 годишният на първата среща ми каза, че ме обича, най-добрият ми приятел на 16 ги въртеше по 3 наведнъж и ги правеше на луди. А 25 годишният не направи нито едно от тези неща ... дори когато това означава да ме нарани и да се окаже виновен, той е бил откровен (нещо, което 15-16 годишните момченца се страхуват да правят), каза, че ме обича след мноооого време и тогава вече му повярвах. Просто по-големите знаят как да се държат с жените, защото имат повече опит.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Просто по-големите знаят как да се държат с жените, защото имат повече опит.
    Годините не дават гаранция нито за зрялост, нито за опит. А и 14-15-16 годишни момичета откога са жени?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си