.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Първа свирка

Може да ви се стори глупаво, но...
    Преди около 10 дни с него си говорихме за това и той ми каза, че още не е готов (така е и при мен), но вие на каква възраст направихте (за момичетата) първата свирка на момче ии вие, момчета, на колко години я "получихте" от момиче
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

първата я получих някъде на 15 а най малката която мие правила е 14 годишна

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Още не е готов?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На 14. Приятеля ми беше на 20 тогава, и на него му беше за първи път.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Още не е готов?
    Мхм, точно в това е въпросът. Ако взема 20 приятели момчета, 19 от тях ще са толкова въодушевени от идеята още утре да им се направи, че нищо чудно и някаква мазна усмивчица да се появи на лицето им . А той смята, че още не е готов
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    14.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от youarehotnyouarencold
    Още не е готов?
    Мхм, точно в това е въпросът. Ако взема 20 приятели момчета, 19 от тях ще са толкова въодушевени от идеята още утре да им се направи, че нищо чудно и някаква мазна усмивчица да се появи на лицето им . А той смята, че още не е готов
    А секс правите ли ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Цитирай Първоначално написано от youarehotnyouarencold
    Още не е готов?
    А секс правите ли ?
    Хихи . Не правим, но според мен от едното следва другото (дори и след време)

Град
    Варненска чайка
    Може да се притеснява от .. "достойнството си"

Hilary_

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    на 16
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на Shia
    18 и не възрази изобщо :P.Може да се питеснява,че не си сигурна,че ти го искаш истински нз.

Ами аз първо започнах да правя секс и доста след това пристъпих към оралните ласки, защото за мен свирката е много по-интимен акт. Та първата свирка я направих на 17.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

^^^ Именно,при мен беше същото.
    ~девойче съм~

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ти го възбуди и му го налапай, пък ще видиш как внезапно ще стане готов. Тея неща не се мислят и уговарят, а просто се правят.
    Welcome to the Jungle...

Една много пияна 14 годишна,аз бях на 16 Eстествено не беше от най-яките,но хубавото е,че нямаше инциденти

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    16
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Ти го възбуди и му го налапай, пък ще видиш как внезапно ще стане готов. Тея неща не се мислят и уговарят, а просто се правят.
    точно

Moже да му престои някаква операция на уя или просто да има комплекси с члена си

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Аха.
    Представям си как си лягат.. и тя казва: "Готов ли си да ти направя свирка?" и той "Не, изчакай до 15-то число следващия месец"

Иначе аз бая дълго време си бях само на френската част преди истинския секс. Таа, 15, 16 без 3-4 месеца май.

Мили деца, да не стане някой инцидент че после . Та за първата свирка дето ми направиха бях на риба. Хванах един шаран, ама направих глупавата грешка да бъдя гол, и като ме захапа за у...я и кат почна да смуче гадината мръсна стана лошо, получих инфекция и трябваше да ми набутат една тръба в пениса, това беше първият път когато ми го вкараха, лошото беше отпред. А за отзад имам друга история, бях на лов. btw вие сте бахти тъпите.

бях на 15 и се справих отлично за начинаеща

Град
    Кофата
    Може да се притеснява от .. "достойнството си"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си