- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възраст.
Отдавна не бях влизал и последните 2 дни за общо 20 мин. прекарано време във форума видях поне 4 теми, в които момичета питат за нещо си свързано са гаджето им, което е с по 5+ години по-голямо. Сега се сещам за 14-17, 14-19, 16-23 и т.н. Не е нормално това според мен. Прекалено голяма е разликата за тази възраст. След време пак е по-приемливо, защото не личи толкова, ама как една 14 годишна ще ходи с пълнолетен? По-големи ли се чувствате така? И всички са толкова убедени колко са влюбени в момчето(мъжа) до тях и не се усещат колко смешни са отстрани и че това е просто поредното мимолетно увлечение. Каква е тази мания момичетата да излизат с големи батковци?! Отделно и в реалният живот, извън този форум, пак срещам някви пикли (с извинение) на по 14-15-16 години да ходят с по 20+ годишни.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Виж сега ква е схемата и взаимната полза...За момичетата: Щом са с големи батковци горната граница на самочувствието им е небето...Гъзария е сега приятеля ти да дойде да те вземе от даскало с кола..(мислят те за мн вървежна и готина) По този начин привличаш внимание!
За момчетата:Каките на тяхната възраст не им се вързват защото са пълни идиоти и 2 думи не могат да завържат!Ебането им е почти осигурено защото малките курвички са прекалено лесни...Въртиш си я както искаш и можеш да се занимаваш с други момичета...Проблеми рядко правят защото са мн по малки и губят ако се разделят с теб!
Това е общо взето истината..Болезнена но е ФАКТ!!! Изключения има ...(както винаги) но са рядкост! Нека огромният брой момичета описани горе да не коментират и да не се оправдават със зрялост на по-големите батковци и че момчетата на тяхната възраст се държали като деца...![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Момчетата на моята възраст не се държат като деца, даже напротив. Познавам по-големи момчета, които се държат много по-детински и незряло. Но може би наистина винаги има изключения. Аз съм момиче, на 15 години съм, а приятелят ми е 3 месеца по-голям от мен - също е на 15. Много сме си добре двамата, аз дори не бих могла да проумея какво бих правила с толкова по-голямо момче... И все пак, FantaMan, напълно прав си...
самата истинаПървоначално написано от FantaMen
![]()
МОМИЧЕ!
14 - 17 е по-приемливо и нормално, но пък 14 - 19 и 16 - 23 не толкова,поради безброй причини. Честно казано ,аз също предпочитам гаджето ми да е по-голямо от мен,просто защото се държи нормално , не като някакъв пикльо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Максимално съм ходила с момче, което е с 2 години по-голямо от мен. Така беше в първата ми връзка, а също и със сегашния ми приятел. Има нещо вярно в това, че в една определена възраст (14-17 да речем) повечето момчето са дечковци и затова някои по-зрели момичета се хващат с батковци. Но се налага да се съглася донякъде и с Фантата относно другия (и малко по-разпространен) вид момичета.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз съм на 15 и излизам с мъж на почти 20..
Простата причина е, че знае какво иска и има акъл.
На кои му се занимава с лапешняр, който все е объркан и пуска теми по теенпроблем..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
^ Какво общо има Бг, математика и т.н.
Правиш ли разлика между ум и акъл?
П.П. къде претендирам, че съм пораснала?
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Подмятането на объркания лапешняр с темите във форума беше няк'ъв смешен опит да се разграничиш от глупавите тийнове и да се направиш на голяма.. А БГ-то определено има значение, как очакваш някой да приеме сериозно нещо, което си написала, при положение, че си неграмотна или поне пишеш така?
95% от момичетата, чукащи се с батковци претендират, че са прекалено зрели за годините си, че да излизат с хора на тяхната възраст.. А след 2-3 години реват как им е писнало от кyрвари и как всички мъже са боклуци, докато слушат преслава или някоя друга.![]()
Другите 5% се заблуждават, че са обичани, че речи от рода на "ти си моето момиче" и "само чакам да пораснеш за да те направя моя съпруга" имат истина зад себе си![]()
Има и изключения, но повечето са това. Познай се.
Сега ти слагаш под общ знаменател всички, ама както и да е.
И не опитвам да се разграничавам от никои. Това, че ти излизаш с к.урвички и ти разбиват сърчицето, а сега избиваш комплекси в форума не е мой проблем. Аз не рева от курвари поради простата причина, че подбирам хората, с които излизам. Пробвай го това та после да не ревеш по форума.
![]()
Кой реве по форума бе, детенце?Не знаех, че имаш магически способности, та познаваш с какви момиченца излизам
![]()
Общ знаменател = 100%. Аз казах, че има изключения, но ти не си от тях.
Тук не става дума за комплекси, просто ми е писнало да слушам как малките пачи се правят на големи и зрели, опитвайки се да замажат факта, че се чукат с баткото заради колата/кинтите или мнението на приятелките си.
Все тая, живота е цветен, рано или късно ще го разбереш.![]()
Малка пача съм, да, престани да ревеш.
![]()
И двамата сте малко или много изнервени... И двамата сигурно грешите един за друг. Просто не оцелих те с кой да се заяждате, и оставате с погрешно мнение един за друг.. (аз съм един от неграмотните, което не е нужно да оточнявам)
Eclipsercho и kyon да се чувстват официално предупредени.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Батковците знаят как да излъжат едно момиче, за да им върже, а по-малките още не знаят, че ги лъжат.
20+ момчетата са си самата зрялост: мама и тати са му купили колата и му дават още джобни, с които развежда момичето. За 2-3 часа на ден за кафе и секс с приятелката си могат да бъдат със сериозно поведение, иначе останалото време са си същите лигавета като средно статистически 15 годишен тийновец
Eclipsercho и FantaMen са си много точниистината боли
Ами то си е истината, но навярно не боли тази истина, защото сме привикнали да ги срещаме такива по улиците.Познавам една на 12 и е с 15 годишенГоляма наивност и голяма любов, ама само тя така си мисли хаха
Говори така : Обичам този, след има няма седмица (максимум 2)-Аве б*х м*ма му тоя ме дразни супер много, обиди от всякакъв вид и: А сега обичам друг
..Ужасно са ми смешни такива деца, като мен, защото съм на 13, които се натискат с момчета по големи с 2+ години от тях.Да си на 16 и да бъдеш с 17 годишен или 18годишен е добре, защото поне имаш някаква добита представа за една връзка, а какво знае едно 12 годишно момиченце, което 5ти клас с 300 зора го взема с 4,50 среден успех.Много подигравателно е ама са много наивни тези момичета, и не съзнават как изглеждат като клоуни пред останалите.. -.-
![]()
![]()
Не знам как е за другите, но мога да дам няколко примера, които ще те хвърлят в джаза...Първоначално написано от ccdesigns
най-лекия-аз. Бях на 17, а мъжа ми на 21 като тръгнахме. Вече подминахме 5 години връзка и сме пред брак.
Моя съученичка беше на 16, когато се залюби със съпругът й, който ВНИМАНИЕ беше на 40...най-добрия приятел на баща й. Ама ей на женени са, живеят си заедно. Тя има две бременности, завършили със спонтанен аборт за съжаление, но хората си се борят за семейство...вече са заедно...7 години, вървят към 8та.
При едни познати-мацката беше на 12, гаджето й на 18. Изкараха 4 годишна връзка, после се разделиха, защото тя реши, че иска да види как е и с други момчета...
Много е комплексно и много си зависи от самите хора...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
приятеля ми е 4г по-голям от мен (на 18 съм) и все пак винаги съм се чудела ако съм момче на 20-ина години какво мога харесам на някоя 14-15-16 годишна![]()
По принцип и мен ме привличат по-големи момчета.. като казвам по-големи, не значи 10 години разлика.. всъщност, не съм имала връзка с кой знае колко по-голям човек от мен, но както и да е. Имам една съученичка, 16 години, приятелят й е на 23 или 24, ще ви излъжа точно, и са заедно 2 години... не съм кой знае колко запозната с връзката им, но ето един пример, поредния, за хора, които са се задържали за дълго заедно, въпреки голямата разлика. А според някои голяма разлика е и 4-5 години, де .. но според мен е нормална. Но не и когато момичето е на 13, момчето на 18.
Да съм казала, че отказвам се?!
Първоначално написано от amis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
долна материалистка (извинявам се за израза, но е така)
Мъж, а?Първоначално написано от kyon
![]()
А такива теми във форума хиляди има. Не виждам никакъв смисъл нито в пускането на поредната такава, нито в предъвкването на тази тема отново и отново.
И спря да се върти за миг земята..
Това ми е любимата тема тука, има нужда да си почешим клавиатурата от време на време за нея, току виж сме помогнали за избягване на някоя грешкаПървоначално написано от xoxi
![]()
в тая тема могат да се кажат много неща.. вярното е, че повечето момичета вече са такива, но е вярно и че има изключения.. за мен нормално е ралзика от 2-3 год. до 20 години, а от там нагоре.. примерно момиче на 24 с някой на 30 не е чак толкова голяма разликата или поне е приемливо..![]()