Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
Отдавна не бях влизал и последните 2 дни за общо 20 мин. прекарано време във форума видях поне 4 теми, в които момичета питат за нещо си свързано са гаджето им, което е с по 5+ години по-голямо. Сега се сещам за 14-17, 14-19, 16-23 и т.н. Не е нормално това според мен. Прекалено голяма е разликата за тази възраст. След време пак е по-приемливо, защото не личи толкова, ама как една 14 годишна ще ходи с пълнолетен? По-големи ли се чувствате така? И всички са толкова убедени колко са влюбени в момчето(мъжа) до тях и не се усещат колко смешни са отстрани и че това е просто поредното мимолетно увлечение. Каква е тази мания момичетата да излизат с големи батковци?! Отделно и в реалният живот, извън този форум, пак срещам някви пикли (с извинение) на по 14-15-16 години да ходят с по 20+ годишни.
Не знам как е за другите, но мога да дам няколко примера, които ще те хвърлят в джаза...
най-лекия-аз. Бях на 17, а мъжа ми на 21 като тръгнахме. Вече подминахме 5 години връзка и сме пред брак.
Моя съученичка беше на 16, когато се залюби със съпругът й, който ВНИМАНИЕ беше на 40...най-добрия приятел на баща й. Ама ей на женени са, живеят си заедно. Тя има две бременности, завършили със спонтанен аборт за съжаление, но хората си се борят за семейство...вече са заедно...7 години, вървят към 8та.
При едни познати-мацката беше на 12, гаджето й на 18. Изкараха 4 годишна връзка, после се разделиха, защото тя реши, че иска да види как е и с други момчета...
Много е комплексно и много си зависи от самите хора...