- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възраст.
Повечето момичета искат сериозна връзка още от пубертета, а момчетата искат първо да си поживеят и после искат връзка. Това ни прави несъвместими когато сме на 14-15-16. И подчертавам - има изключения.Първоначално написано от Violenza
Поредната тема за "батковците", пусната от момченце, разочаровано, че връстничките му не му връзват, и поредната тема, пропита с разбиранията на еклипсерчо за живота. Изненада.
Кременчето и МожоЖожо ви го казаха. Връстниците ми са деца, нямам много общо с тях. Еми, няма да ходя със 17-годишен пикльо, който размахва под носа на даскалката по физика презерватив и лубрикант, горд от себе си. Нитос човек, за който е голяма работа да се чупи от даскало, за да изпие половин литър водка и да се върне пиян като гъз. Няма да се извинявам, че такива неща не ме впечатляват.
Естествено, има и изключения - първият ми приятел беше на моите години и е човек, с който не искам да губя контакт.
Разбира се, че всичко зависи от човека, а не от числото.
И последно, такива обещанийца и обяснения в любов не ме впечатляват, ако не са подкрепени от доказателства и действия. Не съм типа човек, който вярва и следва сляпо любимия човек и не вижда недостатъците му.
Еклипсърчо и ФантаМен ви го казаха .. След години сигурно вече ще им идва на 7-8 години,на 10 вече ще знаят всичко за живота .. Хайде махайте ги тея филми моля ви се.
Първоначално написано от ledenakrasota
PinkPan7her, какво имаш против мен не разбрах?
Разбиранията ми не са заучени фрази, а неща, които са повлияни от случилиото се пред очите ми. Както искаш, така го тълкувай.
Това за връстниците ти ме уби. Имах те за много по-зряла с много по-реални представи.. Такива глупави обобщения не съм очаквал от теб.
Отиди в една дискотека и ще намериш СЪЩИТЕ галоши от описанието ти, само че на по 20-25. Шах и мат. Сега какво?
Всяка възрастова граница може да се опише с някакво поведение, но границите поставени от подобно описание са наистина илюзорни и в повечето случаи са предмет на шеги, а не реални и сериозни разговори. Не знам как реши, че недорасли малоумни путьовци има само когато са на 17. Напротив, знам за съществуването на такива, които са били такива на 17 и в момента са с 3-4 години по-големи - пак същите.
Всяко поколение, всяка възрастова граница си има изключенията. Познавам много повече свестни момчета от твоята възраст, от колкото от моята. Не виждам как реши, че заради тримата идиоти от твоя клас (хипотетично), можеш да си направиш общи заключения за повечето (да не кажа ВСИЧКИ) момчета от този випуск.
Обещанията в любов без покритие датират от детската градина и продължават до поне 35 годишна възраст, ако не и по-нагоре, така че не виждам защо го спомена.
Все пак, всеки има право на мнение.
Eclipsercho, как така преценяваш хората без да ги познаваш?
Видял си 20-30-50 случая и вече преценяваш за всички.. Как става така?
Нито знаеш момичетата какви са, нито момчетата. Има боклуци, ама има и свестни случаи. Не е с цел заяждане.
П.П. Аз познавам момиче на 14-15, което ходеше с мъж на 40..
Това си е плашещо за мен и за всички останали, но тя го обичаше и търпеше да и се подиграват, че той е по голям от баща и..
Той нито имаше кола, нито пари. Така, че "В любовта граници няма!"
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не съм казал, че знам какъв е всеки един.
Казах, че както на 17 има келеши и лайна, така ги има и на 20 или 25 или колкото си решиш. И обратното.
А примера ти е просто смешен. На 15 да "обичаш" 40 годишен.. Че той може да ти е дядо.. Къде е шибаната полиция да тикне тоя педофил зад решетките..![]()
^ Големи, които са дрисльовци може да има. Само че е голяма рядкост да има свястно момче на 15, което да знае как да постъпва във връзка. И като се разочароваме 3-4 пъти е нормално да се насочим към по-зрял мъж.
Напълно подкрепям.Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Изключително много грешиш във втората част. Познавах сумати готини пичове, които бяха наясно със себе си и с представите си за връзка, като бях в подобна възраст.Първоначално написано от kremen4eto
Това, че ви куца избора на обкръжение, не значи, че хората липсват. Да, може би 50% са идиоти.. Но заради тези 50% вие си затваряте очите за останалите 50%.. или просто нормалните и готини момчета ги пращате във френд зоната, а после ревете че няма свестни.![]()
Наслушал съм се на подобни изказвания и ми е тъпо, като ги прочета от някое момиче, което съм имал за доста по-умно.![]()
А това, мили деца, се нарича педофилия. Това е незаконно и подсъдимо. Ето това ти е границата!Първоначално написано от kyon
Първоначално написано от Eclipsercho
Определението за свястно момче обаче обхваща много страни от характера и външността на човека. То не е достатъчно само да искаш връзка и да си моногамен. Трябва и да си смел, да знаеш как да привлечеш вниманието на момичето, да знаеш какви неща се харесват на жените. Не е логично такива неща да се знаят на тези крехки години.
Eclipsercho@ Не всяко момиче е наясно с себе си. В една връзка трябва да има равновесие. Това е единственото нещо за мен за една връзка..
Иначе всичко се проваля, а годините са без значение.
![]()
Подсъдимо е да, ама той като ходеше в тях да спи майка и нищо не и казваше.. Баща и от началото "ще го убия тоя".. после си пиеха заедно ракията.. WTFFF .. За какво въобще говорим.......Първоначално написано от theeye770
![]()
Колежке, да ти кажа няколко фактора, които ми разбиват представите за връзка 15/20 , 16-21,22 и т.н.Първоначално написано от kyon
1.Интереси
2.Житейски опит - та вие не сте на едно и също ниво , зак'во говорим ?
3. ПРИОРИТЕТИ в живота- пичът след 20 трябва да мисли как да гради вече в живота, не как да чука малки госпожици, 'щото не може да си забие някоя на неговата възраст.
4. Най-важното - МИРОГЛЕД. При такова разминаване, зак'ва пълноценна връзка говорим ? Съградена на едното *бане ... то пък кой знае и к'во *бане е, ама карай , айде![]()
![]()
Всяко определение е обширно и може да се тълкува по много начини. Не съм казал обратното. Но в случая под свестни попадат точно тези - умните, веселите, нормалните момчета, които знаят как да си направят смеха без да носят изкуствени лайна или смърдяща бомба в училище.. Точно тези момчета имат проблеми с намирането на нормална приятелка заради глупавите, изградени от "хорското мнение" и чалгата, граничещи с мислите на простолюдието, представи на връстничките им.Първоначално написано от kremen4eto
Не казвам, че на 15-16 са били мъже, които ако им боцнеш годинките на 25 стават за сватба. Но казвам, че за годините си, са били достатъчно нормални, че да знаят как да се отнасят към момиче, как да пазят нейните и собствените си чувства, как е нормално да се държиш с човек, който харесваш (забележи - не казвам обичаш).
Отстрани може да звучи като евтин памфлет, агитиращ да промените мисленето си или епопея на тинейджърите.. Но не е така. Всеки сам изгражда представите си и сам решава как и с кого ще се обвъзрва.. Проблема е когато в тези представи навлязат глупостите, казани от Мимиту или Бубиту, кифлите на класа.![]()
TheGuardian01@ Всеки си има мнение и няма и да се опитвам да променям мнението на някой..
![]()
Извинявай , ако съм те засегнал - не ми беше това целта. Но личното ми мнение е , че би била много по-щастлива, ако беше с момче на твойте години и правехте същите работи , които сега правиш с "баткото"Първоначално написано от kyon
![]()
Еми аз не смятам така, защото го обичам баткото и по добър от него няма да намеря. Иначе не си ме обидил.Първоначално написано от TheGuardian01
![]()
Не е до мнение.Първоначално написано от kyon
Обясни ми какъв пълноценен диалог може да проведе една пикла на 12-13-14-15 с "мъж" на 20+ ?
Какви ще са допирините точки на интересите им, освен музика, някой филм и дискотека.
Такива връзки са обречени на провал, а обикновенно не са и считани за сериозни, от по-зрялата част, защото, както много пъти вече казваме - батковците, които не могат да свалят връстничка, налитат на малките, дрънкат им какво ли не, за да получат заветната путкa.. И малките се връзват. Каква семейна идилия, нали?
Нз на кой му куца БГ... ама пораснала се пише без ТПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
По темата:
И аз съм ходила с момче по-голямо от мен с 6 години ... бях на 14, ходихме 2 години. Имам позната, която ходи с момче с 8 години по-голямо от нея... тя е на 15... вече 3 години.
Нз в кои очи кой как изглежда... Не отписвам това, че има някой, които ходят с по-големи само, за да са интересни на останалите ... Но повечето ходят главно заради това, че ... Момичетата се развиват по-бързо от момчетата, някой изглеждат, държат се и на акъл са по-големи от наборите си ... и това да ходят с момче, което още си играе с колички, гледа покемон и се лигави не ги влече ...
Лично моите набори всичките са келеши, дали погледнато от страната, че са още незрели или от тая, че ги гони яко пубертета .. всичките са недорасли.
А един мъж, разбира се не на 30 ... говоря примерно 20 годишен, хем е достатъчно пораснал, за да знае какво иска и да се държи зряло, хем все още не е улегнал или нещо такова...
А това 14-17, което си написал и ти се струва странно... за мен е напълно нормално. 17 годишните и те не са кой знае колко пораснали... Излизала съм и с по-големи и с по-малки от мен .. дългите ми връзки, в които е имало любов и прочие винаги са били с момчета по-големи от мен![]()
Eclipsercho@ От 3 години се познавам с приятеля ми и винаги има какво да си кажем.. Вече сме на "как мина деня ти?" и тем подобни, ама по всяко време може да се завърже разговор.. [Освен, ако не съм го депресирала.] Може връзката да е обречена на провал, както ти казваш, но това не значи, че трябва да спрем да опитваме. Ние сме щастливи заедно, а като останем малко време един без друг си умираме от мъки(поне аз)..
Иначе съм съгласна за много неща с теб само не ми е приятно, че говореше за всички..
![]()
Различни са всички. Половината ми приятелки предпочитат момчета, другата половина - мъже. Абсурд да се убедим една друга, кое е по-правилно. Тези, които се влияят от чуждото мнение ще бъдат просто нещастни и неудовлетворени.Първоначално написано от Eclipsercho
P.S.: И на мен ми казваха: "Недей! Та той е с 8 години по-голям по теб", ама аз по-щастлива и обичана не съм била.
Ако някой ден имам дъщеря и реши да се среща с дядовци, докато е все още малолетна ще я бия докато се осъзнае.
Не признавам връзки на 12г с 18г+, също 15г с 23г и т.н. След 18 вече се предполага, че имаш малко акъл и глава, вместо празна тиква.
Respect my authoritah
'Айде стига простотии ,бе, моето момичеПървоначално написано от dream1707
![]()
Момичетата се развивали по-бързо от момчетата , що?! - Като ви дойде се смятате за жени ли , к'во не мога да разбера?!Специално за т'ва, което говорим в момента - 15/16 годишна с 20 или 20+ , каквото и да ми кажеш - НЯМА да ме убедиш , че би може да има истинска любов в една такава връзка. Смятате ,че като сте на 15-16 и момчето до вас е на същатата възраст, вие сте по -развити и физичиски , но най-вече ЛИЧНОСТНО и духовно ли , к'во ??!?!?!
Само ще ти кажа, че за мен, "мъж" , който е на 20 или нагоре , е с непълнолетна приятелка , не е ник'ъв мъж. А пълен палячо![]()
Поздрави !