Цитирай Първоначално написано от dream1707
Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
'Щот ти на 15 си мнооооо порастнала
Обратно в училище, че ти куца БГ-то.
Нз на кой му куца БГ... ама пораснала се пише без Т

По темата:
И аз съм ходила с момче по-голямо от мен с 6 години ... бях на 14, ходихме 2 години. Имам позната, която ходи с момче с 8 години по-голямо от нея... тя е на 15... вече 3 години.
Нз в кои очи кой как изглежда... Не отписвам това, че има някой, които ходят с по-големи само, за да са интересни на останалите ... Но повечето ходят главно заради това, че ... Момичетата се развиват по-бързо от момчетата, някой изглеждат, държат се и на акъл са по-големи от наборите си ... и това да ходят с момче, което още си играе с колички, гледа покемон и се лигави не ги влече ...
Лично моите набори всичките са келеши, дали погледнато от страната, че са още незрели или от тая, че ги гони яко пубертета .. всичките са недорасли.
А един мъж, разбира се не на 30 ... говоря примерно 20 годишен, хем е достатъчно пораснал, за да знае какво иска и да се държи зряло, хем все още не е улегнал или нещо такова...

А това 14-17, което си написал и ти се струва странно... за мен е напълно нормално. 17 годишните и те не са кой знае колко пораснали... Излизала съм и с по-големи и с по-малки от мен .. дългите ми връзки, в които е имало любов и прочие винаги са били с момчета по-големи от мен
'Айде стига простотии ,бе, моето момиче
Момичетата се развивали по-бързо от момчетата , що?! - Като ви дойде се смятате за жени ли , к'во не мога да разбера?!Специално за т'ва, което говорим в момента - 15/16 годишна с 20 или 20+ , каквото и да ми кажеш - НЯМА да ме убедиш , че би може да има истинска любов в една такава връзка. Смятате ,че като сте на 15-16 и момчето до вас е на същатата възраст, вие сте по -развити и физичиски , но най-вече ЛИЧНОСТНО и духовно ли , к'во ??!?!?!
Само ще ти кажа, че за мен, "мъж" , който е на 20 или нагоре , е с непълнолетна приятелка , не е ник'ъв мъж. А пълен палячо
Поздрави !