Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
Различни са всички. Половината ми приятелки предпочитат момчета, другата половина - мъже. Абсурд да се убедим една друга, кое е по-правилно. Тези, които се влияят от чуждото мнение ще бъдат просто нещастни и неудовлетворени.
Всеки с вкуса си. Нямам нищо против това. Стига да е личен вкус, да е от поне харесване (дори и да го наричате любов), да не е заради материални облаги и да не е педофилия - have fun. Но не можеш да ми кажеш, че законите са без покритие.. Под 18 не се считат за жени, нямат и право да са с 18+. И това не е без причина.
Ако не бяхме в Булгаристан, тези "свалячи" щяха да са поне с година-две в затвора за педофилия, секс с малолетна и куп още обвинения. Изгледай Dateline NBC на Крис Хансън, забавно шоу. Жалко, че тук е реалност без последствия.
Болна тема. Аз съм против всякакви закони, които нарушават личностния избор на човек. Вярно, че когато си непълнолетен не можеш да взимаш най-правилните решения, но всеки знае, че е тъпо на 17 и 364 дни да нямаш никакви права, а на 18 да имаш. За малолетните - ОК, но по-нагоре вече можеш да решиш и сам с кой да си, а не законът да го определя. Защото има много щастливи връзки между пълнолетен и непълнолетна. Ако те всички бяха прекрактени от закона, може би нямаше да ги има една част от успешните бракове.

И все пак е относително. Както годините могат да са пречка за провеждане на пълноценен разговор, така и различните интереси (без да е от значение възрастта).