- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възраст.
mimsssssss разбра ми въпроса, като цяло беше това, че при различните години и представите на човек за влюбване са различни, с времето се приближаваме към истинския смисъл на любов, защото порасваме и придобиваме пълната идея за чувствата си (или почти пълната, защото хората Винаги може да имат объркани чувства, без значение от годините).
PinkPan7her Видях, но редом с това видях и как обясняваш, че Никога не би тръгнала с 17 годишен пикльо (!!!) и т.н. Двете твърдения се изключват взаимно, поне според мен.
buzzzz не мислиш ли, че тези момичета МОЖЕ БИ доокрасяват нещата, прикриват нещо или дори да не е така - може да нямат напълно реална представа за нещата и чак след време да осъзнаят какво всъщност е била тяхната връзка с Баткото(tm)? Както казаха по-горе, наслушали сме се на това как връзката ви е уникална, разбирате се перфектно, Не сте като Другите т.н. Всеки си мисли това, докато не приключат нещата или още преди това - важното е момента на осъзнаване на истинската реалност.
Сиси, опитвам се да не слагам общи знаменатели. Ако се вгледаш внимателно, винаги казвам "почти всички" , "95%" и наблягам на факта, че има изключения във всичко. Като цяло говоря за мнозинство и малцинство (не етническите!) в идеята за подрасващи момиченца и техните мечти (главно породени от клипове на Пайнер) за мускулести батковци с коли,пари,телефони и пряк път до мола. Естествено, че не всички са такива. Но по-горното е все по-нарастващ феномен в българското "общество" и определено е нещо, за което си струва поне да се поспори.
Не съдя хора без причина. Казваш, че няма как да ги познаваме. Еми да, по тази причина те обясняват за живота си във форума. Ние ги съдим по това, което са ни казали. Нямаме оракулски способности (все още!). А лично аз, докато споря, говоря за хора, които Познавам, които съм виждал в живота си.![]()