Eclipsercho мисълта ми бе, че не можеш да отречеш, че има двойки с 20 годишен брак, който се познават от гимназията и са гаджета от тогава и до сега са си щастливи заедно. Също не можеш да отречеш, че има хора, запознали се след университета, заедно 2-3г. и решат да се разведат. Не мисля, че има значение кога срещнеш любовта на живота си, важно е да разбереш, че това е човека за теб, без значение ти на колко си, той на колко е, коя година е, ква му е зодията... Имате ли общи интереси, допирни точки и еднакви желания от живота що да не?
И аз не разбирам младо 20 годишно момиче, как може да ходи с 55-60 годишен пенсионер и не смятам че те са влюбени и др. глупости от тоя сорт, ама не ги съдя. Вие чак и тема сте направили, та иди ги разбери, пиклите що ходели с батковци? Аз и сега имам една "позната", която е на 20 и ходи с 35годишен и е голяма курветина... нито той е влюбен, нито тя. И аз не ги знам що са заедно.
Ама родителите на една колежка имат 15г. разлика, ама още се обичат хората...
Момичетата се развиват физически и психически по - бързо от момчета. Говоря за години 2-3 че и повече напред. Така че едно 15 годишно момиче, имащо цикъл от 3г. примерно, как ще тръгне с момче на нейната възраст, което още няма косми на мишниците? Момиче на 15-16 вече е готово за първият си полов акт, момчетата още не са се целували даже... еми нормално е според мен момиче да ходи с по - голямо момче, по простата причина че знае какво иска, а не може да го намери в някой на нейната възраст.
Друго е момиче и момче на 20 да са и двамата, друго е да са на 15...
п.п. А т'ва за парите и колите дори няма да го обсъждам. Нима има само малки момичета търсещи богати? Значи няма жена на 20, на 30, на 40, която не е лека жена и търси мъж с пари?