- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възраст.
Одобрен сиПървоначално написано от TheGuardian01
![]()
И този с кандидатурата за брат.. Баси гигантското семейство сме! ИСКАМ ОЩЕ РОДНИНИ![]()
Пу аз съм бебето![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Женоо, ша та воза с колата на Луната, само кажиПървоначално написано от theeye770
![]()
Края на седмицата се събираме да ви карам . Казвайте ся поред на номерата , кой от къде е, че нещо ви изпуснах спатиите![]()
![]()
пИрфектно. ся и бебе си имаме.Първоначално написано от ccdesigns
мъжоооо идвай към софията да ме возиш на пазар!![]()
ПС.имам лошо предчувствие за тая тема ;Д
АААааа , по-хуу ти ела до Пловдив и ша та вода в Мола за парцалки , МИЛОООПървоначално написано от theeye770
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Па с колата... вечерта![]()
![]()
![]()
![]()
A aз кога ще си изпия млекцето?![]()
мухахаха! (някаква дяволите усмивчица)Първоначално написано от TheGuardian01
ето ти биберона бебе! аз отивам с баща ти за парцалки, днеска сестра ти те гледа![]()
![]()
Айде, любимо мое семейство. Аз ви напускам , че татко ви е уморен
Утре до 10-11, да има докладна с плановете за седмицата , иначе няма джобни пари![]()
П.С. : Любов моя, да не забравиш да купиш презервативи на идване към Пловдив, че тука цените са много високи . Па вие там у Софио сте повече и на едро го зимате![]()
![]()
![]()
Лека и доходна!!![]()
![]()
![]()
Сбогом, любими! До утре ;Д Няма да забравя, спокойно! Ще ги взимам на килограм! Все пак две са ни достатъчно!!!![]()
...и подарък - бебеПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
или ето как се е появило ccdesigns
Иванчо си карал колелото по моста, но спукал гума и паднал в реката. Баща му като разбрал се замислил "Ех, Иванчооо... От спукана гума се роди, от спукана гума умря...".
Хахахахах Тъй като не мога да ти разчета ника отсега нататък ще ти викам Иванчо!Първоначално написано от ccdesigns
![]()
ЦиЦи Дизайнс!![]()
oOo разбираа...Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Учителката на Иванчо изпраща до майка му бележка, в която пише:
"Иванчо е много умно и живо момче, но прекарва по-голяма част от времето си в мисли за секс и момичета..."
Майката на Иванчо отговорила на бележката още на следващия ден:
"Ако намерите някакво разрешение, моля споделете го с мен. Аз имам същия проблем с баща му."
![]()
Защо сега така.. Споделяш... Кореспонденцията м/у мен и класната тиПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5705173_n.jpg
Те ми го менюто за деня![]()
http://www.icingandthecake.co.uk/ima...irth/boobs.jpgПървоначално написано от ccdesigns
Те ти вечерята![]()
Все пак на мама си е най-сладко![]()
Не, иначе щеше да бъдеш муат :ДПървоначално написано от Eclipsercho
Хаха голямо семейство стана..![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
МаниПървоначално написано от kyon
![]()