- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана
Здравейте! Започвам с моята история и се надявам някой от вас да ми дадът някои съвет. От близо 2 месеца имам някаква неангажираща връзка с едно момче, но започвам вече да имам някакви чувства към него попринцип се бяхме разбрали да сме само приятелчета за секс,но вече нещата от моя страна започват силно да нарастват, а знам че той за момента не иска никакви връзки. Другият ми проблем е,че от 1 седмица ходя с друго момче много е сериозно да го лъжа, но немога да забравя другия с който още поддържам някаква връзка. Незнам какво да правя много съм объркана ...
При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!
Ми брао ... чукай си се с тоя ,дето не те харесва достатъчно ,та да тръгне с теб. Нали ако те харесваше нямаше да представлява интерес.
Другия може да го врънкаш за кафенца ,купончета ,да те метне до някъде с колата или да излизате насам-натам ,стига той да плаща.
Решихме ли проблема ?
Спри да спиш с това момче за да не станат по сериозни нещата, а щом имаш сериозна връзка с друго момче може и с него да си правиш секс не виждам проблем ;]
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
еми щом онова момче с което спиш не иска сериозно връзка с тебе забраи го и си фани другия.. ти и с другия моеш да праиш секс.. поне ще знаеш че има кой да се хвали с тебе![]()
Аз, доколкото разбрах, сериозно е лъженето,но не и връзката. Та ,те с другия ходят от 1 седмица.Първоначално написано от icetoo0
По темата:Я ,най-добре се спри да се занимаваш и с двамата. Който сяда и на два стола - рано или късно ще падне.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зарязвай тоя за секса.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
По темата:Я ,най-добре се спри да се занимаваш и с двамата. Който сяда и на два стола - рано или късно ще падне.
Абсолютно съм съгласна. По добре си намери някой друг, защото ми изглежда много оплетено. Секс, лъжи и к'фо ли не друго..Заеби ги и двамата.
Остави този с който спиш и продължи с другото момче ако го харесваш .. с него също ще можеш да правиш секс... или най-добре както казаха по-горе, по-добре ги остави и двамата
...
aLL I have is youuu
Добре, няма как да не ми направи впечатление , че си го писал в 8 сутринтаПървоначално написано от Auriss
![]()
Сладура , дето го лъжеш , няма нищо да се появи там , по подразбиране. Онзи , докато не го пречупиш, ще ти е тръпка.
Оправяй се.
Намери две в едно.
Добре, представям си в момента как излизаш с онзи пич, такава една нагласена и влюбена , и той те хваща , и те прави на баничка, и си отивате.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами реши реши кое е по-важно за теб и какво искаш.Не може чужди хора да ти казват кого да избереш и какво да правиш с живота си.
В такива ситуации като твоята, човек трябва да послуша сърцето си, а не разума. Лично се убедих в този факт. Докато си казваш- трябва да постъпвам разумно, няма да успееш да бъдеш истински щастлива.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако искаш сериозна,прекрати това с момчето и секса.Това е много глупаво от твоя страна..Можеш да бъдеш с приятелят си и да правиш секс с него.Другия не те харесва достатъчно,защо си губиш времето с него ?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Правите тройка,омазват те едно хубаво .. и всички са щастливи ^^
Първоначално написано от ledenakrasota
закова го, братлеПървоначално написано от Auriss
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."