- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка ...
Каква дъвка/бонбон бихте предпочели вашета половинка да "хапне" преди целувка ? (с какъв вкус )![]()
Всякакъв без мента.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Абсолютно никога не мисля за това като ме целува. Мисля си за устните му и се разтапям от удоволствие. Дали ухае на мента/ягода/дюнер е последното, за което се сещам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма значение. Ама може би ментова![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нещо с вкус на чесън или пръшки
![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
По-скоро всичко без чесън, а мама винаги готви нещо с чесън, когато той е в нас! Имам чувството, че го прави нарочноПървоначално написано от icetoo0
![]()
Дюнер <3Първоначално написано от ToOoNiCe
Иначе все тая ми е,не мисля за това докато се целувам.
С повечко чеснов сосПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!
Веднъж си беше купил детски орбит, 'щото в магазина нямало други дъвки и от тогава това ми стана любимия аромат (дори вкус, ако 'щеш)![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
се ми е тая.. това са си неговите устни и ще ми е хубаво.. няма значение какъв е дъхът му..
сладко,ред бул () ментово,но не силно,алкохол
![]()
не съм много претенциозна,гледам да се съсредоточавам върху устните му