- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Новата версия на Skype 5.5.0.133 :)
Харесва ли ви новата версия на Skype 5.5.0.133 ? Какво мислите за новия дизайн на емотиконките на мен лично ми харесват
Ето ги и тях за тези които още не са си обновили skype-a![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
яки са, ама аз съм си със стария скайп![]()
супер бавнярската е
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
При мен е пушка и са оправили разговорите 3 часа общ видо разговор никакъв проблемПървоначално написано от NomNomNom
Интегрирали са го почти на 100 със фейса само това не ме кефи иначе като гледам CPU то не го натоварва повече от старата версия
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
И 9.5... да излиза грам не ме топли...Аз си оставам с 3.8 и точка...Изчистен дизайн и лек за системата.Нищо повече не ми трябва...![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Отврат,пробвах го не ми харесва,не си виждам настроението горе и това страшно много ме дразни.
Интерфейса е тъп,емотиконите са тъпи,версията е тъпа...
Забелязал съм,че при доста неща в днешно време развитието им е все по пагубно и по пагубно,ама вкус на някои пък им харесва![]()
Супер е. На мен ми харесва. Емотиконите РЛЗ!![]()
При мен сама се обнови![]()
![]()
![]()
Същия хуй... никога не съм я харесвал тая програма... надявам се поне да са подобрили качеството на видео разговорите![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Подкрепям те на 100%! Най-добрата версия си остава 3.8 - просто дизайна е устроен така, че е както лесно разбираем, така и не е препълнен с ненужни екстри, а и наистина се работи по-спокойно - не натоварва компютъра колкото версиите от 4 нагоре!Първоначално написано от FantaMen
![]()
Ами на мен лично единственото което ми харесва в този скайп са новите емотикони истеглих го да видя какво представлява, но не ми хареса особено затова го истрих! За мен най-добрата версия е 4.2