- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си я върна :( !
Моят проблем е следният....
Преди околко 2 години ходех с едно момиче което много обичах..
разделихме се по много лош начин с доста груби обиди ! В момента пак я харесвам и то много но незнам дали ще мога да си я върна!
Моля дайте вашите съвети и мнения !![]()
![]()
Бившото трябва да си остане такова.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Значи това е единственият вариянт просто да я забравя?
няма никаква надежда?
А вие по каква причина се разделихте?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ти нищо не си обяснил, а и щом ни питаш дали има надежда, явно според самият теб няма.. ако тя също има чувства към теб все още, надежда има, но въпроса е как ще разбереш за чувствата й.. е.. ми питай я направо, след като сте били заедно вече .. и тва е ..
Да съм казала, че отказвам се?!
Обидите от твоя страна ли бяха?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако бяха от нейна нямаше да иска да си я върне.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Вижте значи беше ни много добре но се карахме за дребни неща - имам предвид глупости ! НЕ, обидите не бяха само от моя страна но нейте бяха по леки АЗ бях по грубия ! Тя ми каза че има чувства към мен но нещата не вървят. Тогава се разбрахме ако слет време и 2мата го искаме може да пробваме пак....тогава не бях много заинтересуван но от 1 месец някаде случайно почнахме да се срещаме на различни места тя ме поздравява аз нея . До колкото разбрах от както се разделихме тя си няма приятел. Аз мисля че тя изпитва поне 10% чувства към мен и незнам защо казвате че няма надежда?
Като говоря за чувства не говоря "ПРИЯТЕЛСКИ" !
Ами незнам мисля че след толкова време изведнуж да я попитам имаш ли чувства към мен? Мисля че въпросът е неуместен... Мислех да започна от по просто нещо като да я поканя да излезем. Разбира се ако тя откаже нещата са повече от ясни!
Ако смяташ да се връщаш. Остави всичко от преди и започни с нея от начало.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от kyon
Това бих искал най-много. Но дано успея![]()
Мерси, предполагам че ще споделя какво е станало![]()
Пробвай Капчица или си вземи секс кукла.Първоначално написано от SonataArctica
Хората са казали : "Старата любов ръжда не хваща" . И е вярно! Попитай я дали има чувства, поговорете си а-у. Ако ти каже, че има я попитай дали всичко може да е както преди... Кажи й, че си се променил (ако си), кажи й, че не си я забравил и някакви подобни. Думите ще ти дойдат сами на ум когато е пред теб... Но бъди искрен! Успех и дано ви се получи.![]()
еми потърси я ... поговорете си и ще разбереш
Брат..в подобна ситуация бях преди време..не много време, даже много малко време, но все пак..Сигурен съм, че си млад, готин, и те чакат още много неща. Връщайки се назад ти само бавиш живота си. Продължавай напред, с високо вдигната глава, след време ще ми благодариш за съвета и ще запалиш свещ в моя чест.
Успех, братле.
Кай чесно . . колко е малък светът ?