- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете
Здравеите моля помогнете ми харесвам 1 момиче и чувам слухуво от някои хора че и тя ме харесвала но не знам дали е вярно как да и кажа
че я харесвам много ме е срам много сам срамежлив даже ме е срам да говоря с нея![]()
"Човек няма две сърца - едно за кучетата и едно за хората. Човек има едно сърце и ако имаш достатъчно голямо сърце, в него има място за всички."
А как искаш да ти помогнем ние,когато ти нямаш смелост да отидеш и да я заговориш. На хорските приказки не вярвай. Бъди смел. Няма от какво да те е срам. Действай.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Точно, пък ако не стане поне ще знаеш, че си опитал! (:Първоначално написано от SmilezZz
единствения съвет, който мога да ти дам е да си купиш учебник по български.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Момчето ви иска съвет , вие веднага се заяждате , че е допуснал грешка !!!Първоначално написано от xPafx
![]()
Така по темата !! Еми според мен отиди предложи и пък каквото стане .. !! От опит глава не боли !!
Предложи й.... да излезете!!! И след като видиш как вървят нещата (след няколко срещи), може да се пробваш за нещо повече.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Пич ще ти дам съвет за срамежлив човек.
Пиши и по скайпа зарибявайте се малко 2-3 дни пращаи и целувки ниж и тя ако ти отговаря значи е готова само гледай да не попаднеш на някоя лигла.И ако те е срам да я питаш на живо я питай по скайпа дали може да стане нещо между вас, кажи и че я харесваш и така.Само трябва да си търпелив ;]
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Това не е заяждане според мен и даже мисля, че не му е навредило по никакъв начин. Елементарни познания от началните класове са, мамка му! Дразнещо е за всеки, който може да пише грамотно!Първоначално написано от mimi77
До автора: Пробвай със скайп, фб, смс, нещо, което не изисква разговор очи в очи
то по начина на изразяване ми намирисва на начални класовеПървоначално написано от Nich
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ами то няма лошо, но поне да може да пише що-годе грамотничко : )Първоначално написано от LeprikonA
После се фрасни с него и току-виж ти дошъл меракът.Първоначално написано от xPafx
mimi77 ,това вече е заяждане.
Жените не харесват срамежливи мъже !!! Осъзнай се докато е време.
гаден/а сиПървоначално написано от jeezloxxy
![]()
![]()
WindScar <3333
аз харесвам.Първоначално написано от extreme16
WindScar <3333
покани я на среща и ще разбереш
Rikity-сестричка
jeezloxxy и xPafx да се подготвят психически за факта, че ще последват cranberry696!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
по-добре срамежлив отколкото някакъв отворко...Първоначално написано от xPafx
ХАхПървоначално написано от Honest
![]()
![]()
Нямам предвид отворко! Да не би вече момчетата да са станали толкова женствени, че да ги е срам, дори да заговорят някое момиче. А и не мога да си представя, едно момче да е по-срамежливо от момичето, някак си е неестествено, смешно, задръстено, тъпо .. пф.