- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кажете си..
казвам се Жанет.не си харесвам името.и бих искала да се казвам Александра? ;о
Ева ..
като малка го мразех .. иначе бих се казвала .. пфф, никак. Така си ми харесва![]()
Мария, но определено си мразя името .... Иначе харесвам имената Елена ( сестра ми се казва така ), Теодора, Моника, Галя и др.
не искам да съм анастасия
погледни в очите ми,те казват всичко.
Не си го харесвамбих искал да се казвам - и аз незнам
![]()
Азис - Хоп [music]
Ми преди не си го харесвах, но осъзнах, че то по свой начин си е красиво и се научих да си го обичам. Името да ти е кусура..![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Габриела, не го заменям![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ивани аз не го заменям
Ралица - не е зле ^^ иначе без малко да съм Радина, което повече ми харесва, но майка ми не и не![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Златина, много ми харесва.Не бих го сменила.
Като съм се родила са се чудели дали да не се казвам Катя. Слава Богу, че са избрали сегашното ми име![]()
Казвам се Христина![]()
ДА, определено си харесвам името много, защото съм родена и на 25 Декември.![]()
рожден ден, имен ден, Коледахихих ;д
awerw♥
На мен пък винаги ми се е струвало гадно, когато в един ден имаш няколко празника.Първоначално написано от sapphire5
![]()
абее...честно казано да гадно си е.... :ДПървоначално написано от zlatit0o
и то защо?
...защото получаваш 1 подарък на 3 празника......ххахахаахахах
awerw♥
Жулиета ххихиххи,обожавам си името... Е леко е неприятно да те питат къде е Ромео,но се преживява![]()
Пламена, не го харесвам особено.![]()
Моника. И да, харесвам го :д Дядо ми е искал да съм Никол или Николета, така че се радвам, че нашите са намерили компромисен вариант, нищо че всичките ми роднини все пак ми викат Ники :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Венера!Като по-малка не си го харесвах, но едно дете като разбра как се казвам и протестира, че то се казва така, а не аз. Точно тогава си го заобичах най-много!
Иначе си харесвам Валентина, Виктория, Елизабет, Деси Слава.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз съм Юлита.И си обичам иметоПървоначално написано от Phonique
Иначе мене са ме наричали със сто хиляди вида имена...Едното от,които е Жулиета(пък и на френски съм Жулиета xD) и знам какво е да питат за Ромео
![]()
Йордан Апостолов се казвам!
Преди не му се кефех въобще исках нещо по-свежарско, но сега усещам че е звучно и тежко .. и мн се кефя че като напишеш в гугъл "Йордан Апостолов" излизам първо аз(ако имам момче ще го кръстя Кубрат!)
vsichkii, osven men, sa tupii !
Казвам се Златина и си мразя името.Бих го сменила, но съм свикнала да се обръщат към мен с това име, а и си е неуважение към избора на майка ми.