- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- котето ми почина
като се опитам да не мисля за него направо го виждам как лежеше на масата на болницата а беше едва на 2 год и съм сигурен че е зареди доктора направо се чудя ко да правя вече..доктора каза че било от жегата но малко ме съмнява та тои му би повече от 10 инежекции
Много тъжнои нашето скоро умря, но то си беше виновно, защото падна от балкона.
А ние какво да направим?Не съм толкова вещ в некромантиката,че да ти ги върна от гроба.Единственото което можеш да направиш е да страдаш заради загубата на котката и да станеш по-силен от това преживяване.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Моите пък ги избиха по особено жесток начин ,но го преживях ...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ужас.Много съжалявам.![]()
На мен преди 1-2 месеца ми умря папагала..май се беше задавил..другият вариант беше от жегата.Доста трудно го понесох, но..животът продължава.Няма какво да направиш повече за котето.Спокойно, с времето ще мине!![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Гадно и тъжно.Твоя животинка си е била,нормално е да си в такова състояние.Но и това се случва,недей да го приемаш толкова сериозно.
охх знам какво и не се преживява, сега като гледам снимки на моите покойни сладури хем се усмихвам-колко много се шегувахме с тях, хем се просълзявам
Кофти е, но трябва да го преживееш. пробвай да вземеш ново![]()
Взимаш си нова котка и готово. Не е нещо чак толкова незаменимо. :]]
Много ви е лесно да му кажете да си вземе нова котка. Имам чувството, че мислите животните за нещо материално.
към автора: Гадно е да, но с времето ще забравиш. Спокойно.
Мн гадно..Моите съболезнования..Дано го преживееш по-бързо
![]()
Все докторите са ви виновни...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Е да, но не е нещо кой знае какво. Все пак не е човек, нали ? ; ]] С времето ще забрави, наистина.Първоначално написано от zlatit0o
![]()
По тая логика - и човек да е, какво? Всеки е привързан към нещо, особено към домашните любимци. Ти плачеш, когато (пр.) дядо ти почине, защото си се привързал към него, не защото просто е човек. Плачеш ли когато Гошо от Горно нанадолнище почине? НЕ! Защо? Защото не си привързан. Можеш да си привържеш много силно дори към детска количка. Зависи от много неща.Първоначално написано от danibebi
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."