- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо все на нас?
Здравейте,съуфорумици!Не знам къде да постна темата,и откъде да започна
![]()
Имам един чичо-обичам го като баща си,той мен също като дъщеря си,преди 5 години се срещна с едно момиче,с което заедно започнаха да живеят,тя не ходеше на работа,не чистеше,не миеше чиниите,когато батко/така наричам чичо/,се прибере от работа,той готвеше и чистеше,/макар,че работи много тежка работа/,купуваше и лакове,спрейове,гримове по 60-70 лв.Та след пет години видяхме момичето да се целува с друго момче
,нищо не казахме на чичо,за да не му тъжно,но той сам я видя с другото момче,когато заедно с него излязохме
,нямат дете/да го знаете,де/,но той още я обича,но му е много тъжно..Знам много добре това чувство,защото и майка ми изневери на татко...
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
И не знам как да помогна на чичо,да се развесели![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Прекарай по-голямо време с него. Правете това,което ще му достави удоволствие да прави. Щом сте толкова близки , би трябвало да знаеш какво му харесва и какво не.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Всеки си казва "защо на мен".
Жалко,но такива неща се случват постоянно..
Ти нищо не можеш да направиш.Продължи да се държиш както преди,не се отделяй,бъдете близки..С времето на него ще му мине.Това са много лични неща,които той сам трябва да израсне.Ще му мине,дай му малко време.