- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е?
Възможно ли е 1 седмица след аборт да се забременее? Правих секс с приятеля си и презерватива се скъса?![]()
![]()
Мисля, че да.
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever!!!
След аборт много трябва да се пазите,защото се шансът да хванеш по-голямПървоначално написано от zaioXIM
Да, това го знам, но все пак още съм в цикъл така или иначе и шансът става още по минимален предполагам...Първоначално написано от maya884
В какъв смисъл си в цикъл?
Абортът спонтанен ли е или изкуствен?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Какъвто и да е, тя не е в цикъл...глупаво детеее...глупаво...Първоначално написано от kalpazanka
Както казах, не си в цикъл девойко, а шанса ти да забременееш е 90%![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Смисъл кървене, не е цикъл.
Да, знам какво е и разликата е огромна...не е било мензис. И по време на това кървене, много лесно се забременява...Първоначално написано от zaioXIM
И все пак той казва, че не е бил свършил, но мисля, че мога все пак да си взема един ескапел?Първоначално написано от MojoJojo88
Леле майко...не му завиждам на твоя организъм...ми пий си ескапел-а, ако не се чувстваш сигурна, ама наистина можеше да изчакате поне месец...мислете малко, тия глави за какво са ви.Първоначално написано от zaioXIM
+1Първоначално написано от miminko
Явно аборта не те е наплашил достатъчно щом си тръгнала да се е**ш пак!!! Мислете малко с тея глави, за това ги имате!
Ако не са минали 72 часа пии ескапела. Ако са минали прави теста и готви 100те лева за нов аборт...
Базална температура следиш ли?
Седем дни са предостатъчно време да узрее яйцеклетка. Не можеш още да се изразяваш на български, а вече секс правиш, че и аборт(и)! Елементарна сексуална култура нямаш- знаеш ли какво е цикъл, какво е менструация и каква е разликата между това твое кървене след кюретаж и менструация?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Прилоша ми от тая тема?![]()
Какви биха били всъщност последиците, ако тя изпие Ескапел толкова скоро след аборт?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Еми може да й се засили кръвотечението. По принцип продължителността му е между 10 и 20 дни (понякога надвишава и месец, но това са частни случаи), и може да се стигне до анемия( абсолютно достоверна информация). Освен това цикъла й може да се обърка съвсем...може да почне да й се гади постоянно, да изпадне в депресия (това е заради прекалено високото ниво на хормони, не само от ескапела)....Първоначално написано от SisiStrange
Реално, може и да не се отрази на здравословното й състояние прекалено много, просто давам възможни промени, които не са задължителни.
Някои АГ след аборт предписват антибиотици. Ако авторката пие такива и те са ензимни индуктори, ескапел може и да не подейства.Първоначално написано от SisiStrange
+ това, което пропуснахПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Ясно. Благодаря ви, любопитно ми беше.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз. След аборт е абсол'тно непрепоръчително да се прави секс в първите 1-2 месеца. Защото това е рана, сега ако не си бременна има огромна възможност да хванеш жестока инфекция, която може да ти увреди органите за цял живот. И аз не мисля, че ескапел е много удачно решение, все пак трябва да минеш през лекар.Първоначално написано от Anja
И как така на всички ви се късат презервативите не ми е ясно?! Те не са направени от найлоново пликче все пак![]()
Мани, то в един форум една беше писала, че половин час след аборта се почувствала много добре и се награбили с мъжа й... Сякфи ги имаПървоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Една седмица след аборт????? Ако бях на твое място аз нямаше да искам мъж в леглото си цяла година... Какво говорим за седмица? Леле... Какво си причиняваш... Един ден, когато искаш деца ще си блъскаш главата, 'щото не си разбрала дали ти се пишка или ти се е*е.... Нямам думи... Къде отидохме..?