.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: конец

конец

искам да попитам след операция ако остане конец може ли да стане нещо или е безопасно ?

здраси в петък ме оперираха от апендисит и утре ми махат конците... мога да попитам

Естествено , че няма нищо опасно.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: конец

Цитирай Първоначално написано от ivko94
    искам да попитам след операция ако остане конец може ли да стане нещо или е безопасно ?
    Какъв е конеца? Трябва ли да ходиш при хирург да ти го маха или е резорбируем?
    Кристалната ми топка издъхна от толкова работа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: конец

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от ivko94
    Какъв е конеца? Трябва ли да ходиш при хирург да ти го маха или е резорбируем?
    Кристалната ми топка издъхна от толкова работа.
    ами те го махнаха но забелязох че имам но е съсем малко и се чудя дали има нещо опасно?

Цитирай Първоначално написано от randi
    здраси в петък ме оперираха от апендисит и утре ми махат конците... мога да попитам
    попита ли дали е опасно

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Звънни на лекаря, който те е оперирал и го попитай лично защо след като е махнах конците този е останал. Дали е негова грешка ( да не го е видял, като е махал другите ) или е резорбируем. Иначе и аз съм имала подобна случка преди около 7 - 8 години. След операция уж ми махнаха конците, а накрая се подаваха 2 сини конеца, които се наложи майка ми да маха с пинсета от мен .... така де, некадърници много, дано не си попаднал на такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си