искам да попитам след операция ако остане конец може ли да стане нещо или е безопасно ?
здраси в петък ме оперираха от апендисит и утре ми махат конците... мога да попитам
Естествено , че няма нищо опасно.
Какъв е конеца? Трябва ли да ходиш при хирург да ти го маха или е резорбируем?Първоначално написано от ivko94
Кристалната ми топка издъхна от толкова работа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ами те го махнаха но забелязох че имам но е съсем малко и се чудя дали има нещо опасно?Първоначално написано от kalpazanka
![]()
попита ли дали е опасноПървоначално написано от randi
![]()
Звънни на лекаря, който те е оперирал и го попитай лично защо след като е махнах конците този е останал. Дали е негова грешка ( да не го е видял, като е махал другите ) или е резорбируем. Иначе и аз съм имала подобна случка преди около 7 - 8 години. След операция уж ми махнаха конците, а накрая се подаваха 2 сини конеца, които се наложи майка ми да маха с пинсета от мен .... така де, некадърници много, дано не си попаднал на такъв.