Така... Имам си сериозна приятелка от няколко месеца, преди месец някъде си споделихме чувствата... аз я обичам и тя ме обича... истински!!! 3 пъти се скарахме много сериозно, заради мен, 3 пъти ми прости... аз направо се разкъсвах... то плач то нещо... вчера обаче стана по зле... много исках да излезем, а тя не можеше... молих я поне за малко да я видя за 1 минута поне тя отказа... ядосах се и казах - ми така ли ? се едно вече не ми пука... и тя се разсърди, написа ми цяло есе с думи, които се забиваха като нож... момичето е много умно и умее да използва силни думи... каза че ме обича, и винаги ще ме обича... писах и, не отговаря... звъня и не вдига... написах и един СМС, а тя ми отговори - "прости ми, сбогом... обичам те..."... тук направо изригнах... ;[[[ писах и СМС-и, звънях и, не отговаря... проблема е че не знам къде точно живее... само знам квартала... никога не сме ходили до тях, а до нас сме идвали... какво да направя??? след малко отивам да я търся не ми пука ще обиколя целия град и ще я намеря!!! Тя е много чувствителна, ама страшно чувствителна... на предния ден ми посвети един прекрасен неин стих а аз как и се отблагодарих ;[[ какво да правя ??? отчаян съм... обичам я повече от всичко и съм сигурен че е така и с нея... ако няма изход... ще я гледам отгоре ;]]
ако има значение аз съм на 17 а тя на 14