.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Такам ти си изключително тъпо парче. Ходиш по гъза на някакъв дришльо и очакваш той да се влюби в теб от жалост, може би. Зарежи го. Какви са тия прости въпроси дето задаваш постоянно? Аре научи се сама да се оправяш в тоя живот! Какво ще ти се доака и ще направиш тема "Да акам или не?" Неможеш ли сама да си направиш изводите? Очакваш да не те упрекват, еми сори ама няма как. Да верно си е на 14 сте изключително тъпи, с изключения (макар и микроскопични). Животът е за да правиш грешки и САМ да се поучаваш от тях. Или да ги деопускаш постоянно, за да си научиш урока най-накрая. Аре стегни малко тоя разплут задник и престани да се занимаваш с глупости, както и да занимаваш всички с тях.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Град
    Пловдив
    Ами явно не е пораснал достатъчно... Нали знаеш, че момчетата се развиват по-бавно в това отношение. И все пак, поговорете. Помоли го този път да те изслуша и да не се заяжда с теб, обясни му каквото имаш да му казваш и ако пак ти се подиграе бий му шута. Не ти трябват мухльовци

Голям фен
    Е те тва исках да чуя ! Мерси много на всички .. !
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Благодаря ти ,че не ме упрекна или подигра
    Аз също не искам да те упреквам или подигравам,но прекалено много драматизираш за твоята възраст Остави го този,хвани си някой малко по-голям,с по разумно мислене и поне малко опит с момичетата

Голям фен
    Мерси и на теб ... Кандидати имам .. Има такива доказали любовта си ноо ... Има едно ''но''
    Или всичко или нищо .

WTF..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    WTF..
    +
    Пръски мозък се сивеят

спри да досаждаш и не се занимавай с детински истории..

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    И аз съм на толкова години и от това което прочетох си направих извода че този който харесваш(обичам е силна дума)у тях за наказание му източват от акъла той тва за мръсотиите само 8 годишно лапе може да го каже.Ми може да продължиш да се опитваш, но си имай 1 на ум че може и да не стане.

Голям фен
    Мерси ..
    П.с: Под ''това исках да чуя'' имам предвид ,че мнението ми въздейства
    Или всичко или нищо .

Според мен малко си прибързала. Трябвало е да кажеш, че го харесваш, а не, че го обичаш, защото по принцип хората се плашат когато някои им каже, че ги обича, а нямат нищо общо с него.. освен може би увлечение. По случая, щом той те ингорва, игнорвай го и ти.. Наистина спри да пишеш тези статуси във фейсбук и като го видиш и ти само го гледай умно да видим той кво ще си помисли.. Едно момче дето го харесвах, се държеше подобно, а се оказа, че ме харесва, просто го е било срам да ми го признаe заради това "как ще реагират приятелите му" и разбирам за това много по- късно.. Може би тва дето ти е наговорил е няква защитна реакция, но няма смисъл да се бориш за някои,които не заслужава твоето внимание и така да унижаваш себе си. И знам колко е лесно да ти кажа то ще ти мине.. ама бавно минава, знам. Просто ако ти е трудно, запомни, че трябва да се държиш все едно си обвързана и да не си позволяваш да му вървиш по настроенията на тоя недорасъл за чувства човек..

Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
    I learned the three words that describe life:
    IT GOES ON

момиче!

Град
    Мерси ..
    Кое мнение? Че си тъпа пача ли?
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Мерси ..
    Кое мнение? Че си тъпа пача ли?
    със сигурност
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си