- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история .. Моля ви за съвет :)
Такам ти си изключително тъпо парче. Ходиш по гъза на някакъв дришльо и очакваш той да се влюби в теб от жалост, може би. Зарежи го. Какви са тия прости въпроси дето задаваш постоянно? Аре научи се сама да се оправяш в тоя живот! Какво ще ти се доака и ще направиш тема "Да акам или не?" Неможеш ли сама да си направиш изводите? Очакваш да не те упрекват, еми сори ама няма как. Да верно си е на 14 сте изключително тъпи, с изключения (макар и микроскопични). Животът е за да правиш грешки и САМ да се поучаваш от тях. Или да ги деопускаш постоянно, за да си научиш урока най-накрая. Аре стегни малко тоя разплут задник и престани да се занимаваш с глупости, както и да занимаваш всички с тях.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ами явно не е пораснал достатъчно... Нали знаеш, че момчетата се развиват по-бавно в това отношение. И все пак, поговорете. Помоли го този път да те изслуша и да не се заяжда с теб, обясни му каквото имаш да му казваш и ако пак ти се подиграе бий му шута. Не ти трябват мухльовци![]()
Е те тва исках да чуя ! Мерси много на всички .. !
Или всичко или нищо .
Мерси и на теб ... Кандидати имам .. Има такива доказали любовта си ноо ... Има едно ''но''
Или всичко или нищо .
WTF..Първоначално написано от vakanciqta
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
+Първоначално написано от kyon
Пръски мозък се сивеят
спри да досаждаш и не се занимавай с детински истории..
И аз съм на толкова години и от това което прочетох си направих извода че този който харесваш(обичам е силна дума)у тях за наказание му източват от акъла той тва за мръсотиите само 8 годишно лапе може да го каже.Ми може да продължиш да се опитваш, но си имай 1 на ум че може и да не стане.
Мерси ..
П.с: Под ''това исках да чуя'' имам предвид ,че мнението ми въздейства![]()
Или всичко или нищо .
Според мен малко си прибързала. Трябвало е да кажеш, че го харесваш, а не, че го обичаш, защото по принцип хората се плашат когато някои им каже, че ги обича, а нямат нищо общо с него.. освен може би увлечение. По случая, щом той те ингорва, игнорвай го и ти.. Наистина спри да пишеш тези статуси във фейсбук и като го видиш и ти само го гледай умно да видим той кво ще си помисли.. Едно момче дето го харесвах, се държеше подобно, а се оказа, че ме харесва, просто го е било срам да ми го признаe заради това "как ще реагират приятелите му" и разбирам за това много по- късно.. Може би тва дето ти е наговорил е няква защитна реакция, но няма смисъл да се бориш за някои,които не заслужава твоето внимание и така да унижаваш себе си. И знам колко е лесно да ти кажа то ще ти мине.. ама бавно минава, знам. Просто ако ти е трудно, запомни, че трябва да се държиш все едно си обвързана и да не си позволяваш да му вървиш по настроенията на тоя недорасъл за чувства човек..
![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
I learned the three words that describe life:
IT GOES ON
момиче!
Кое мнение? Че си тъпа пача ли?Първоначално написано от vakanciqta
Пръски мозък се сивеят
със сигурностПървоначално написано от Luidgie
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."