Преди да прочетете какво съм написала МОЛЯ ВИ не ме упреквайте !
Историята е следната ..
На 14 години съм , а момчето, което харесвам също е на толкова (разликата ни е 9 дни ).. Всичко започна с едни глупави курсове на които ходехме и двамата .Там се запознахме започнахме да си говорим и т.н . Той се държеше мило. Мина време (в което не сме спирали да контактуваме) , казах му ,че го обичам , а той започна да ме обижда .. На следващият ден се видяхме той нищо не каза а само ме гледаше в очите аз завързах разговор от 5 думи но все пак е нещо. След няколко месеца станах гадже на едно момче ,което обичам мен (негов познат) за да не страда поне той. Ходехме 2 седмици но после скъсахме (аз го скъсах , защото не можех да бъда с друг ). След няколко дни те двамата се засякли случайно и момчето , с което ходех му казало ,че е ходил с мен , на него му станало кофти и казал ,че не му пука (което очевидно не е така). Отново мина време с въпросното момче (което обичам ; (( ) се засичахме .. Той имах чувството ,че иска да ми каже и аз не знам защо ,просто така предчувствам. Като се видим (става случайно) аз го заговарям първа , а той ме отбягва но не спира да ме гледа в очите дори и да не си говорим все едно иска да ми каже нещо .. Както и да е .. Не съм го виждала от 15 Юни (2 месеца и нещо) , но постоянно си слагам статуси в фейсбук (не защото искам да се правя на някаква , а пиша как се чувствам) .. Имаше неща от сорта на '' Ти си всичко ,което мога да обичам'' ,което всъщност е така . След като му казах ,че го обичам той ми каза също ,че ще направи всичко възможно на мен да ми е зле (ще идва до вкъщи и т.н да ми прави мърсотии и т.н) , но нищо не е направил освен ,че постоянно говорел за мен на негови приятели (които и аз познавам ) . Исках съвет на най-добрата ми приятелка и тя ми каза или да го забравя или да направя всичко възможно още повече да го виждам. Но не знам дали е правилно ... Да довърша , та в фейсбук вчера виждам : ..... е обвързан .. при което плаках може би около 4 часа .. Интересното обаче е ,че не пише с кой няма момиче и няма коментари .. Добре , как така не му пука за мен , а в същото време постоянно иска да ме дразни , а когато ме види не сваля очи от мен .. Още повече , че постоянно говори за мен ..
Вчера мислех да се направя и аз обвързана но да пише с кой (щях да помоля най-добрият ми приятел или някого другиго има кой .. ) , но прецених че няма смисъл защото не постгам нищо с това , а и не мога да бъда с никой друг освен с него та дори и в феисбук .. Моля ви за съвет .. Как да постъпя ? Какво да напрявя ? ..
Той живее в моя квартал , дори и да не искам все някъде ще го видя , а видя ли го сълзите напират .. Моля ви за втори път за съвет .. Не ме упреквайте ,моля
П.с : Съжалявам , ако съм допуснала грешки при писането ..