Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
1. Допуснала си огромна грешка, казвайки на загорял пубер, че го обичаш.
2. Предизвикала си го да ти докаже, че е гнусно говедо. Не знам как продължаваш "да го обичаш"

Не съм човекът, който ще поставя истинността на чувствата ти под въпрос, но те съветвам да спреш да си казваш, че го обичаш, защото само страдаш по човек, когото не го е еня за теб. Говорел за тебе, гледал те в очите...не знам колко е истина, но има голяма вероятност сама да си въобразяваш тея неща. Може няколко пъти да ти е споменал името пред общи познати, ама да не му дреме за теб. Много ми е чудно как си разбрала, че те гледа в стил "Искам да ти кажа, че не мога да живея и секунда повече без теб, макар че се държа като първокласно селско келеме без грам елементарно възпитание с цел другите да не забележат как гасна с всеки изминал ден без теб и твоите целувки".
След време ще разбереш, че това, което сама си причиняваш, просто не е човешко. Заеби го. И е адски жалко да позволяваш чувстата ти да стават обществено достояние във фейсбук. Може да си разстроена и отчаяна, но недей така. Стегни се, тегли му една майна и продължавай напред.