- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хем сърби, хем боли..
Случвало ли ви се е да искате да сте заедно с някой, да сте двойка и всичко което произтича от това, но едновременно с това да не искате да се лишавате от свободата си на single ? Колебанието дали искате да се обвържете с него/нея означава ли, че не го/я харесвате достатъчно или просто е нормална реакция на тези, които сме по-свободолюбиви натури?
Дано сте ме разбрали.. мерси предварително за отговорите : ) )
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Винаги, когато харесам някого ми се случва.
Трудно се обвързвам.
The blood that binds us ..till death unites us
Какво? Твоя приятел връзва ли те?![]()
Намери си момче, което да не е някакъв ревнивец и да си ти дава свобода.
Иначе, ако имаш предвид да си с момче и то да приема това да ходиш да се е.беш с други, няма как.
Ако си с някой, който харесваш не би трябвало да искаш такива работи, поне според мен.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не ме връзва ,не е ревнив, просто аз не мога да се реша да вляза във връзка при положение, че има толкова много други момчета.. Даже още се чувам редовно с няколко - хубави, свестни, които искам да излязат с мен и ако не беше той нямаше да се замисля дори.
Напълно съгласна.Първоначално написано от kyon
Хубаво е още в началото да се уточнявате кой колко лично пространство иска, за да няма после недоразумения.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Смятам, че щом се колебаеш не го харесваш толкова, колкото си мислиш![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не ми се е случвало. Никога не съм била прекалено свободолюбива, а и никога не съм била притискана от което и да е гадже, че да се чувствам кофти и да милея за свободата си.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Не иска да се свалям с всеки срещнат, но ами ако някой от другите е по-добър? Ако ме кара да се чувствам по-добре, ако прави нещата по-добре? Наистина харесвам момчето с което излизам сега, но като че ли съм си набила твърде много приказки за "перфектния принц " в главата.. Уф ;дПървоначално написано от SonataArctica
Няма да намериш перфектния дори да го търсиш под дърво и камък. Бъди с този с който ти е най - добре, с който можеш да споделиш всичко, който ще може да те развесели когато си тъжна и този който ти дава свобода.
Humans need fantasy to be human.
Имаш амбиции да пробваш всите 3 милиарда и половина ли?Първоначално написано от Vannesa
![]()
Ако си готова за връзка и я искаш, такива въпроси няма да има. Впускаш се и мислиш после- като се поопознаете е времето за въпроси дали можеш да се примириш с негови недостатъци/привички и дали някой друг на негово място не би ти ходил по задните части безропотно, махайки с опашка.
Изтрих коментарите извън темата. Внимавайте в картинката.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щом се питаш подобни неща, значи не го харесваш достатъчно. Иначе нямаше да се замисляш. Добре е, че осъзнаваш, че си във филма "Перфектния принц", сега остава само да излезеш от него.Първоначално написано от Vannesa
Не ми се е случвало. Когато искам да съм с някой - съм. Такива неангажиращи връзки никога не са били мой тип.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз тей мисля.Първоначално написано от kalpazanka
Йааа Йяяя ЯЯЯЯЯЯЯ
Мноо ясно, че по-яко да си свободен![]()
Нормално е да се чувстваш така, ако не си свикнала да си обвързана... Въпросът в случая е да не се мотаеш с решението и през това време да даваш надежди на момчето, защото ти може и да не си сигурна, а той да хлътва все повече...
Така или иначе не можеш да си с всички момчета, избери този, с когото мислиш, че ще си най-добре![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
че ти никога няма да си сигурна дали няма да появи по-добър..Първоначално написано от Vannesa
най-добър става когато погледнеш на него с други очи.. замисли се СЕРИОЗНО какво по дяволите чувстваш
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
обвързана, не значи вързана
ако останеш прекалено дълго сама, ще почнеш да се чувстваш самотна
А може и да свикне с това да е сама и от даден момент нататък трудно да търпи човек около себе си и свободата да й се струва все по-скъпа и по-скъпа.Първоначално написано от elysunny
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не ми се е случвало, защото съм достатъчно свободолюбив, че да дефинирам преди самата си връзка пространството, от което имам нужда - а то не е малко, но не е и прекалено (според мен).
Ако някой направи проблем, значи нещата просто няма как да потръгнат.
А самия факт, че съм се обвързал, принципно означава, че НЕ ми се стои сингъл и имам влечение към дадения човек. Т'ва ми е схемата...с изключения на последната изцепка![]()
аз попринцип не се разбирам добре с обвързването![]()
най-дългата ми "връзка" е била около две седмици
напълно нормално е да имаш задръжки и колебания дали да се обвържеш с някой,но пък винаги може да опиташ![]()
ако харесваш достатъчно човека с който искаш да се обвържеш си готов да забравиш свободата си
Rikity-сестричка
Хммм случайно да си на 14?![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
оххххххх..
Защо ли ми е познато състоянието ти![]()
Понякога се мразя даже... Незнам какво искам,. В един момент съм щастлива,че имам такова момче до себе си, а в другия искам да съм си сингъл и да правя каквота си искам!
Не се притеснявай, не си единствена.![]()
Просто не знаете к'во искате![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN