- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Нашата намеса в еволюцията ви !
NomNomNom,къде си бе,човек чакам те да ми се включиш,липсваш ми вече![]()
![]()
![]()
ДА,ОТДАВНА НИ Е ПИСНАЛО ОТ ВАС !Първоначално написано от NomNomNom
ВИЖТЕ СИ СЛАБАТА ЗАЩИТА НА ТОЛКОВА СКЪПАТА ВИ ПЛАНЕТА КОЛКО ЛЕСНО СЕ РАЗБИВА !
ТОЛКОВА СТЕ СЛАБИ И УЯЗВИМИ !
http://youtu.be/b76w9zOMtfE
И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО !
Никой не гледа на теб с насмешка,кълна ти се,че се притесних![]()
Дано да се шегуваш и да се забавляваш с всички неща,които пишеш защото ако ги мислиш и си сериозен просто не си добре !!!![]()
Ти извън земен ли си между другото ? Ако си те оставям да ни поучаваш..![]()
Извинявай, ходих да плувам, готвих лазаня , правих секс 2 пъти, изкъпах се още два пъти, играх ЦС и не стигнах .Първоначално написано от SunsetGirl
Като истински ноулайфър обаче трябваше да ти пиша, извинявай, развалих си изградения от теб психопрофил.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Sunsetgirl ,много ти се радвам ,честно. Във форумите действително е трудно да срещнеш реални хора ,но по-реален от теб потребител просто няма.
Да ти споделя и моя офлайн живот и защо предпочитам да го практикувам в ограничени количества.
Хората се делят на няколко основни типа - самозаблудени ,инфантилни ,непукусти ,със стадно мислене ,социопати и идеалисти. Рядко се срещат изключения ; и аз не съм такова ,но моите проблеми произтичат от убежденията ,не от поведението ми.
Опитвам се да ти кажа ,че си ми много приятна ,тъй като изливаш куп храна по адрес на група ,част от която си и ти ,макар да се опитваш да се отлъчиш. Междувременно твърдиш ,че си обиждана от определени потребители безпричинно ,а при това и определяш тези им действия като смешни и провокаторски. Иронията е в това ,че отстояваш позиция на непукист ,а не пропускаш възможност да защитиш егото си ,обиждайки и обяснявайки в колко добро социално положение си.
Бих се обзаложил ,че си невзрачна ,безинтересна и сприхава персона ,лишена от вниманието ,което си мисли че заслужава. Изобщо не обвързвай думите ми с визията си - може и да си невероятна красавица ,но ментално си комплексиран ,ниско интелигентен ,самозаблуждаващ се инфантил.
Щял да ме нахрани,може би само и единствено в мечтите ти.
Приятен ден!![]()
Ох ,затапи ме. Предавам се.
Ахахахахах затапвалада не се хвалела, учила в университет... Ама ти си била много умно и скромно момиче
. И каква е тази групичка
изобщо какви небивалици говориш O_O.
Визира мен ,Ном ,Сиси и Шадоу. Последните двама им знам никовете и дотам ни приключват взаимоотношенията.
Виж ,Ном от друга страна им бебе да ми подарява ,ама това не е на дневен ред в момента. Важното е да нахраним шарана.
Еее, едитнала си е мненията , егати, изпуснала съм цирка.
@Auriss , хубаво й го каза , ама мислех още малко да я поуквам с пръчката преди да я нахраним групово![]()
Все още искам да се запознаем на живо с нея <3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
"Нямам нищо против комплексарите да ми правят реклама във форумите стига да ми казват правилно името"
С.Г.
Едит:
Местожителство: Нямам нищо против комплексарите да ми правят реклама във форумите стига да ми казват правилно името
Професия: Скандалджийка,лесно се паля,страстна натура,огън момиче,опасна за здравето
Интереси: Кестенява коса,кафяви очи,1,70h,50kg на 21г.
Не, ние не се съмняваме в последното ;д
Добре, стига съм била дребнаво досадно същество , отивам да се чеша .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Маааааамка му !
Колко месеци го търсих и най-накрая го открих !
Шибания си диск на Ice Cube-The Predator.
Бил в шибания шкаф под шибаните списания.
А сега по темата:
АЗ СЪМ ВАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ И БОГ И Т.Н. КАКТО TAM СЕ НАРИЧА !
ШИБАНЯЦИ,АЗ СЕ НАМЕСИХ В ШИБАНАТА ВИ ЕВОЛЮЦИЯ !
Я ВЕДНАГА НА КОЛЕНЕ,ШИБАНЯЦИ !
НИЕ ЩЕ ВИ НАПАДНЕМ И УНИЩОЖИМ !
BOW DOWN NIGGA !
PUNK AZZ MUTHAFUCKAZ !
Е,стаам кво ?
Горе долу .
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Ном нарочно иска да ме види на живо,та да ме бие,представете си колко е бясна![]()
![]()
Да, мацка , супер бясна съм , защото ти завиждам за прекрасният смислен и стойностен животПървоначално написано от SunsetGirl
![]()
Искам просто да ме научиш да бъда като теб , не да те бия, виж, поумнях и давам с добро ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Та кво стаана с извънземните. Ще ни завладяват ли?
Но първо ще изнасиля аннуначето. Щот аннунаците са виновни за глобалното заатопляне и ще го затопля сладко сладко
![]()
Имам връзки в КГБ.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти най-много да си донесъл циганите, грозните жени и целулита. Плюя на такива като теб!![]()
![]()
![]()
Тихо беПървоначално написано от Cardiology
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
True story.