.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Аннунак...аз пък ще те храня...! Комуникирай поне с мен! Аз попринцип съм на това мнение...и ти ми се струваш добре информиран! Поне да ми отговаряш на въпросите...!

Египтяните построили пирамидите...не са ли атлантиди? По скоро от изоставените?
    А лицето на Марс и пирамидите на Марс...какво е общото с тези на Земята? И какво представляват подземията на Марс? Каква дейност се извършва там?
    Всички способности кажи речи, не са ли дадени?
    Какво имаш в предвид, че расата ни е единствената безсмъртна? Имаш в предвид за работата с теломерите и тн? Дето съм писал по другите теми, ако си чел?
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Sunsetgirl ,много ти се радвам ,честно. Във форумите действително е трудно да срещнеш реални хора ,но по-реален от теб потребител просто няма.
    Да ти споделя и моя офлайн живот и защо предпочитам да го практикувам в ограничени количества.
    Хората се делят на няколко основни типа - самозаблудени ,инфантилни ,непукусти ,със стадно мислене ,социопати и идеалисти. Рядко се срещат изключения ; и аз не съм такова ,но моите проблеми произтичат от убежденията ,не от поведението ми.
    Опитвам се да ти кажа ,че си ми много приятна ,тъй като изливаш куп храна по адрес на група ,част от която си и ти ,макар да се опитваш да се отлъчиш. Междувременно твърдиш ,че си обиждана от определени потребители безпричинно ,а при това и определяш тези им действия като смешни и провокаторски. Иронията е в това ,че
    отстояваш позиция на непукист ,а не пропускаш възможност да защитиш егото си ,обиждайки и обяснявайки в колко добро социално положение си.

Бих се обзаложил ,че си невзрачна ,безинтересна и сприхава персона ,лишена от вниманието ,което си мисли че заслужава. Изобщо не обвързвай думите ми с визията си - може и да си невероятна красавица ,но ментално си комплексиран ,ниско интелигентен ,самозаблуждаващ се инфантил.
    Аурис,харесва ми,когато се държиш така,защото показва същността ти,нападателното ти поведение и обидите срещу мен доказват,че си див високопланински субект,който пращи от акъл.
    Жалко,че в този форум няма опция ''изтрий'или ''блокирай'' потребителя,омръзна ми да ми следиш коментарите,да се заяждаш,и да избиваш комплекси.
    Да,в Интернет всички са много силни под скритите си имена,много е лесно да плюеш.
    За мен човек,който си крие името,и напада си е чисто избиване на комплекси,о,Божичко,ами всеки с проблемите си.
    Заради комплексари като теб форумите се поддържат живи затова няма опция ''блокирай'' ,еми man ,за разлика от теб,аз имам много по-важни дела .
    Предполагам ти няма да спреш да ме плюеш,ако не ти ще насъкаш някой друг,комплексарка му работа.
    Не се заяждам,просто исках да ти кажа истината нищо,че ще ти стане неприятно от нея,предполагам за този период от време в нета си нахранил доста хора,браво моето момче само така създавай си врагове щом пращиш от акъл,ама викаш те като не ти знаят името ,нямат ти снимка,не е проблем

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    Ъмм тва не е ли отпреди 1 месец? Иначе беше забавно

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^
    /\ мда, много те следи ауриса, сигурно и ще почне да ти дири мненията отпреди седмици и да им отговаря

много е лошав

Ммм...момчето/момичето е право! Всеки е задмониторен бияч! Много лесно да се псува пред компа...ама ако е на живо ще е света вода ненапита...
    Im back...

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Цитирай Първоначално написано от SunsetGirl
    [b]Аурис,харесва ми,когато се държиш така
    А, че аз по друг начин не съм го забелязал дивия субект да се държи... явно той така си кара ... каруцарската ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Напълно те разбирам, и на мен никой не ми вярва, като кажа че съм Мики Маус. А относно опитите ти за тролизъм: http://www.youtube.com/watch?v=4eNrgpVp70U&NR=1
    Тук трябва да кажа нещо умно.

Град
    Цитирай Първоначално написано от XinZhao
    Напълно те разбирам, и на мен никой не ми вярва, като кажа че съм Мики Маус. А относно опитите ти за тролизъм: http://www.youtube.com/watch?v=4eNrgpVp70U&NR=1
    Силно се съмнявам, че ме разбираш ... ако ме разбираше нямаше да правиш ламерски намеци за подигравка ... И би ли ми обяснил, що за тъпизъм се опита, да обясниш, защото нещо не го схванах ? Опити за тролизъм НЯМА! Спам, може би, но в границите, зависи дали темата или нейното детинско развитие го предразполага. Ако се пише по темата и само по темата, без отклонения, от заглавието ще ме видите са спамя ама през крив макарон .... . Така, че засега спама е ON!
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Баба Диско Парти"!
    "На бай Тико внук му" -

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Ъъ мисля, че той се обръщаше към извънземното..

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Ъъ мисля, че той се обръщаше към извънземното..
    Конкретизирайте са е! Аз какво да направя, да не съм гадател, бобът свърши, иначе щях да хвърля ... Логично, щом е след моя пост да е за мен, ама само той си знае никой друг. То за това има бутон "Цитат", който ще ви избоде очите, ама къде ти ... така е по лесно ... пишеш другите да дерзаят ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Баба Диско Парти"!
    "На бай Тико внук му" -

Онзи болният Аурис каза,че щял да ме нахрани,е така да ми сипи с черпак,въпреки че това са селски изказвания,но както и да е.
    Хайде селянче,чакам да ме нахраниш,давай нареждай ме,но вероятно няма да го направиш,защото ако нападаш ще си проличи още повече колко високо интелигентрен си,кой знае може да насъкаш някой друг да ме нарежда в нета,ох това са типично комплексаркси номерца.
    Ей,болният ще те посъветвам да отидеш на психиатър да ти помогне,сериозно говоря,ако трябва аз ще платя ,трябва да ти изпишат хапчета против агресия нещо,важното е да се лекуваш.
    За недоразбралите наричам болен съществото под прякор Аурис,и запомни от мен,който копае гроб другиму, сам пада в него
    TheMightyNadenica ,те комплексарите си избиват проблемиете от миналото в нета,защото в Интернет си анонимен,скрит,кой го знае сигурно като малък е третиран от баща си,и тук си избива ,тук си показва същността,тук си сере с извинение.
    Някъде беше казал,че имам голямо его,да и се гордея ,че съм егоистка,защото егоизмът е черта на силните характери,не ми пука за теб,просто ти се подигравам,правя си кефа,защото си идиот,нямам уважение към комплексари,за мен са жалки хора.

^ айде почва се менструирането,

abandon thread!

gandalfepi4,айде по-културно моля само без извратени изцепки,и за твое сведение не съм в цикъл,просто ми е приятно да се подигравам с този идиот,защото именно е идиот

Фен
    Град
    Pasadena, CA

True story.

Здравей ANNUNAK, Виждам че си от Друга Раса... Може ли да се свържем по скайп, Имам Въпроси. Пиши лично
    "We Know the price of sin, the sin of sacrifice"

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ айде почва се менструирането,

abandon thread!

TheMightyNadenica ,те комплексарите си избиват проблемиете от миналото в нета,защото в Интернет си анонимен,скрит,кой го знае сигурно като малък е третиран от баща си,и тук си избива ,тук си показва същността,тук си сере с извинение.
    Някъде беше казал,че имам голямо его,да и се гордея ,че съм егоистка,защото егоизмът е черта на силните характери,не ми пука за теб,просто ти се подигравам,правя си кефа,защото си идиот,нямам уважение към комплексари,за мен са жалки хора.
    Радвам се на такива изказвания за мен...и доста често си ги прося нарочно...
    Да комплексиран съм...че съм човек и съм на едно ниво с теб и другите утайки наречени хора примерно...Не съм анонимен - казвам се Кристиан Атанасов, град Троян - който желае да се срещнем да дойде в училище "Климент Охридски" и да пита за мен...знаят ме! Ако си навит/а идвай...Никой просто не ме е питал...
    Напротив - баща ми не ми е посягал(не че ви касае), е освен шамар примерно, но съм си го заслужавал, и то 1-2 пъти...
    Еми то да ти кажа ли и аз съм егоцентрик...но не се срамувам от това...това е инстинкт за самосъхранение примерно!
    А щом това е черта на силните, да ти кажа, че обидата и присмеха не са! А ти точно това правиш...така че победата е сладка(за мен :P ) Наистина силния не иска да покаже, че е такъв защото той знае! "Истината не трябва да изглежда убедително, тя е достатъчно убедитална за това, че е истина"...
    А и твоета офанзивна постъпка показва слабостта и комплесираността у теб...
    Im back...

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Цитирай Първоначално написано от chrisffo
    Здравей ANNUNAK, Виждам че си от Друга Раса... Може ли да се свържем по скайп, Имам Въпроси. Пиши лично

True story.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Да комплексиран съм...че съм човек и съм на едно ниво с теб и другите утайки наречени хора примерно...Не съм анонимен - казвам се Кристиан Атанасов, град Троян - който желае да се срещнем да дойде в училище "Климент Охридски" и да пита за мен...знаят ме! Ако си навит/а идвай...Никой просто не ме е питал...
    Напротив - баща ми не ми е посягал(не че ви касае), е освен шамар примерно, но съм си го заслужавал, и то 1-2 пъти...
    Еми то да ти кажа ли и аз съм егоцентрик...но не се срамувам от това...това е инстинкт за самосъхранение примерно!
    А щом това е черта на силните, да ти кажа, че обидата и присмеха не са! А ти точно това правиш...така че победата е сладка(за мен :P ) Наистина силния не иска да покаже, че е такъв защото той знае! "Истината не трябва да изглежда убедително, тя е достатъчно убедитална за това, че е истина"...
    А и твоета офанзивна постъпка показва слабостта и комплесираността у теб...
    Почти адаши сме. Аз съм Христо.

[quote="TheMightyNadenica"]

Като четеш,чети внимателно,защото не нападам теб нито съм се изказала по твой адрес

SolusChristus,абе много развратно мислене имаш ти,много селски,и гнусни изказвания,и ако те вълнува не съм в цикъл,виновна ли съм,че не понсасям комплексарите в И-нет,които искат да ме нахранят без нищо лошо да съм им направила .
    Да заяждам се с тоя малоумник,нещо повече тепърва започвам да се заяждам,и то яко,просто твоа идиотче се заяде с неподходящия човек

[quote="SunsetGirl"]
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica

Като четеш,чети внимателно,защото не нападам теб нито съм се изказала по твой адрес

SolusChristus,абе много развратно мислене имаш ти,много селски,и гнусни изказвания,и ако те вълнува не съм в цикъл,виновна ли съм,че не понсасям комплексарите в И-нет,които искат да ме нахранят без нищо лошо да съм им направила .
    Да заяждам се с тоя малоумник,нещо повече тепърва започвам да се заяждам,и то яко,просто твоа идиотче се заяде с неподходящия човек
    Еми уточнявай се малко...като спомена никЯ ми и викам си - така лиииии...
    Im back...

Мега фен
    Ахахаххахахаха

ахахаххахахахахаххахахаха ха

ахахаххахахааааааааааааах хахахаххахахахаххахаха

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Получавам някакво ЛС от някакъв потребител дето дори не мога да се сетя кой е ,гласящ следното :
    Заглавие: е** си мамето
    Да ти е** майката,мммм не ,тя ще е някое грозилище по-добре си я е** ти,боклук скапан,айде нали щеше да ме нахраниш,копелдак
    Отговарям "Я пак" ,тъй като въобще не сгрявам за какво иде реч.

Два дни по-късно (ака. - днес) имам друго ЛС от друг човек и виждайки предното се сещам да проверя. Отварям профила на автора и си припомняяям .... и виждам темата ,в която не бях влизал открай време.

И просто ....

^И мен това какво ме грее?

Аз пък реших да ида на даскало навреме както всеки друг ден...естествено пак закаснях...и класната ми зеее нещо...аз й отговарям съвсем спокойно...
    тя - "не ми отговаряй!"
    Аз - "добре!"
    На другия ден(тоест днес) - пак закаснявам, тя пак чете...аз седя прав на вратата...тя проверява някакви контролни дето са сигурно от миналата година, ама нали да не се зори и ми вика ела си дай бележника...
    Аз - давам го и думичка не съм обелил откакто съм влязал!
    Тя - "кой номер си? 14? "
    Аз - мятам с пръст в знак на отрицание...
    Тя - "ти можеш ли да говориш?"
    Аз - посочвам числото там в дневника, кой номер съм...
    Тя - "Бе я се разкарвай" и ми мята бележника из стаята и се разхвърчава катата там и подвързията!
    Аз - дори и гримаса не направих...

Е кажете ми - какво да направя? Хем боли, хем сърби...да не отговарям, после като изпълнявам - пак не е добре...Мисля си дали едно Ц200 ще оправи работата?
    Im back...

Фен
    Град
    Pasadena, CA

True story.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Ахахаххахахаха

ахахаххахахахахаххахахаха ха

ахахаххахахааааааааааааах хахахаххахахахаххахаха

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Получавам някакво ЛС от някакъв потребител дето дори не мога да се сетя кой е ,гласящ следното :
    Заглавие: е** си мамето
    Да ти е** майката,мммм не ,тя ще е някое грозилище по-добре си я е** ти,боклук скапан,айде нали щеше да ме нахраниш,копелдак
    Отговарям "Я пак" ,тъй като въобще не сгрявам за какво иде реч.

Два дни по-късно (ака. - днес) имам друго ЛС от друг човек и виждайки предното се сещам да проверя. Отварям профила на автора и си припомняяям .... и виждам темата ,в която не бях влизал открай време.

И просто ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си