.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Грешка!
    Аз те бях отеб*ла от бая време щот не ми се разправяше,затова не влизах с месеци дори,не ми пукаше какво пишеш по мой адрес,но когато имам време ми е приятно да се гавря с комплексари като теб в мрежата,да минава времето
    Аурис дебилът

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ пак ли ти протече пyткaтa беее
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ пак ли ти протече пyткaтa беее
    Бих ти задала същия въпрос
    gandalfepi4,кажи бе извратеняче какъв ти е проблема на теб,не си си пил/а хапчетата,не те оприличавам нито като мъжко,нито като женско.
    Какъв ти е проблемът пък на теб,та се натискаш да звъниш,пиеш ли си редовно хапчетата за глава,на какви хапчета си?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Фен
    Град
    Pasadena, CA

True story.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от bazingaaaa

Re: Нашата намеса в еволюцията ви !

Цитирай Първоначално написано от ANNUNAK
    Без значение,че показвате нагло и обидно поведение към нас и нашата раса ще повдигна въпроса за вашият произход.
    Има един въпрос,който бях задал на вас,но така и не получих някакъв по-различен отговор на него освен обичайните за вас обиди,нагло държание и никакъв конкретен отговор :

Защо неандерталецът изчезна изведнъж без катаклизми,болести,или други застрашаващи го фактори и на негово място веднага се появихте вие,Хомо Сапиенс- изключително сложноустроени,красиви,стр ойни, интелигентни,носещи кожи за телата си,строящи си къщи,правещи сложни оръдия,рисувайки,заравяйки починалите в земята и служещи си за първи път с реч човешки същества ?
    И то с напълно различен ДНК код от на неандерталеца !
    И по време на ледников период-крайно неподходящо време за еволюция,която при вас беше наистина изключително бавна !

Вие сте гости на тази планета !
    Не сте от тази планета !
    В същото време яростно крещите,че няма "извънземни" и сте само вие !
    Тогава дайте обяснение на някои от фактите за египетските пирамиди,построени преди над 10 000 години:
    1.Ако периметърът на пирамидата се раздели на 2 пъти височината се получава числото пи с точност до 15 цифра !
    Шанса да е случайност е невъзможен.
    Вашата раса го изчисли чак в 6-ти век и то до едва четвърта цифра !

2.Ако от Сфинкса се погледне Великата пирамида и пирамидата до нея в лятно слънцестоене,се вижда,че вашата звезда е точно между двете пирамиди.За да стане възможно това е било нужно да се знае деня на лятното слънцестоене,а единственият начин е да знаят дължината на годината-365,25 дни.
    Това беше открито от вас много по-късно.

3.Погледнато от високо Великата пирамида се изравнява точно със Северният магнитен полюс.Учените ви още не знаят как е била построена пирамидата без компас !
    Той беше изобретен от вас много по-късно.

4.Двата диагонала на пирамидата,ако се продължат извън нея се разпростират на североизток и северозапад,като обгръщат напълно делтата на Нил.
    Нещо невъзможно за вас хората по това време.
    Разтоянието е изключително голямо.
    Диагоналите са свръхпрецизни.
    Единственият начин е с летателен апарат,летящ високо,за да види къде е делтата на Нил и да се изчисли как да се изгради пирамидата !

Но да се върнем на темата за вас.
    Както казах еволюцията при вас беше невероятно бавна.Едва след няколко милиона години се появяваше ваша нова раса.Разбира се отново груби примитивни зверове и нищо общо с появилият се изведнъж само няколко хиляди години след неандерталеца и изпреварил естествената си еволюция Хомо Сапиенс.
    Вие нямаше да имате цивилизация !
    Вие дори не трябва да имате сега цивилизация !
    Питайте учените си-СПОРЕД ВСИЧКИ СЪБРАНИ ДО МОМЕНТА ДАННИ,ЧОВЕШКАТА РАСА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВСЕ ОЩЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯ !
    НЕ СЪЩЕСТВУВА НИКАКВА ПРИЧИНА ДА БЪДЕТЕ ПО-ЦИВИЛИЗОВАНИ ОТ ПРИМИТИВНИТЕ ПЛЕМЕНА !
    НИКАКВА ПРИЧИНА !
    Да,"учените" ви промиват мозъци със глупавата и единствена възможна тезичка,че племената живеят така защото били изолирани !
    ИЗОЛИРАНИ ОТ КАКВО ?
    ТЕ СА ЖИВЕЕЛИ НА СЪЩАТА ПЛАНЕТА КАТО ВАС,В СЪЩАТА СРЕДА И УСЛОВИЯ !
    Милиони години наред вие живяхте като убивахте животни,събирахте корени и диви растения.
    НО НЕ Е ВАЖНО,ЧЕ ПЛЕМЕНАТА СА МНОГО ИЗОСТАНАЛИ ОТ ВАС !
    НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ СПОРЕД ВСИЧКИ УЧЕНИ С НОРМАЛНИЯТ ХОД НА ЕВОЛЮЦИЯТА ВИ,ВИЕ СЕГА ЩЯХТЕ ДА СТЕ НА НИВОТО НА ПЛЕМЕНАТА !

ТРЯБВАЛО ВИ Е МИЛИОНИ ГОДИНИ ДА ПРЕМИНЕТЕ ОТ ПРОСТИ СЕЧИВА ДО МАЛКО ПО-СЛОЖНИ ОРЪДИЯ !
    МИЛИОНИ ГОДИНИ !
    А ЕТО,ЧЕ САМО СЛЕД НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ГОДИНИ ВИЕ ЛЕТИТЕ ДО ЛУНАТА !
    Вашата цивилизация дойде внезапно.
    Способностите на Хомо Сапиенс за първи път да се облича,рисува,строи къщи,погребва починалите си,да използва реч,а само след няколко хиляди години да пътува до Луната,разкриват само едно-внезапна поява на високоразвита цивилизация,която прекъсва естествената,бавна,мъчител на и продължаваща милиони години еволюция на вашият род.
    ОСТАВЕТЕ МЕН !
    ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ПОНЕ МАЛКО !
    НАДСКОЧЕТЕ ЕГОТО СИ ДА ГЛЕДАТЕ НА МЕН С НАСМЕШКА И ВИЖТЕ ФАКТИТЕ !
    Съгласна съм.

Абе къде е извънземното дето пише на български?Каква чест за българската нация!Ама до сега вече сигурно са си го прибрали в лудницата!

П.С Аннунаки ако четеш това...не ме отвличай, моля те!Бъди снизходителен към моята скромна личност!
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Хах...вие хубаво, плюете...оставете настрана за какъв се представя...вижте какво казва!
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си