Sunsetgirl ,много ти се радвам ,честно. Във форумите действително е трудно да срещнеш реални хора ,но по-реален от теб потребител просто няма.
Да ти споделя и моя офлайн живот и защо предпочитам да го практикувам в ограничени количества.
Хората се делят на няколко основни типа - самозаблудени ,инфантилни ,непукусти ,със стадно мислене ,социопати и идеалисти. Рядко се срещат изключения ; и аз не съм такова ,но моите проблеми произтичат от убежденията ,не от поведението ми.
Опитвам се да ти кажа ,че си ми много приятна ,тъй като изливаш куп храна по адрес на група ,част от която си и ти ,макар да се опитваш да се отлъчиш. Междувременно твърдиш ,че си обиждана от определени потребители безпричинно ,а при това и определяш тези им действия като смешни и провокаторски. Иронията е в това ,че отстояваш позиция на непукист ,а не пропускаш възможност да защитиш егото си ,обиждайки и обяснявайки в колко добро социално положение си.

Бих се обзаложил ,че си невзрачна ,безинтересна и сприхава персона ,лишена от вниманието ,което си мисли че заслужава. Изобщо не обвързвай думите ми с визията си - може и да си невероятна красавица ,но ментално си комплексиран ,ниско интелигентен ,самозаблуждаващ се инфантил.