.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен Аватара на SorrowEyes

Къдрава коса ?

Някой знае ли как мога да си направя косата така, имайки предвид, че ми е права?

http://prikachi.com/images/340/4008340W.jpg
    http://prikachi.com/images/345/4008345i.jpg
    http://prikachi.com/images/347/4008347I.jpg

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Еми точно така ще е малко трудно, но след като си измиеш косата размажи добре една шепа пяна, но гледай да не се сплъсти, и си направи хубаво кокче и стой с него, докато не ти изсъхне косата. И със сешоар може, но не става така добре, защото е хубаво да постои повечко.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Или с пяната, както е казало момичето по-горе, или с дребна маша.
    yep.... reality bites -.-

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Сложи си пяна,легни си с мокра коса и на сутринта се донавий с дребна маша примерно...при мен се получава по абсолютно същия начин.
    ZaicheNaXeroin

Цитирай Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
    Сложи си пяна,легни си с мокра коса и на сутринта се донавий с дребна маша примерно...при мен се получава по абсолютно същия начин.
    О, супер! Просто косата ми е права и дори да сложа пяна става на клечки . Но вече ми дойдоха някои идеи - влажна коса - хартийки и такива алтернативни методи на машата. Ще пробвам (:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сплитай си косата на две или три стегнати плитки, още докато е мокра. Увий главата в суха кърпа и стой с нея, докато не изсъхнеш.
    Аз лично се плета преди лягане и сутрин се разплитам, преди да изляза. Няма чак такъв обем, но пак е по-добре от идеално права.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ами май тва й е естествената коса на мацката,като моята.Не е яко да ви кажа...
    Иначе знам ли,може да я сплетеш на плитки,след като се изкъпеш,но не гарантирам същия ефект.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    С ето такива ролки ми се получава абсолютно същото, без пяна,лак и каквото и да е. Във всеки козметичен магазин би трябвало да ги има (аз от такъв си ги взех) и са окло 3 лева Водят се ролки за студено къдрене. Слагам си ги на влажна коса, спя с тях и на сутринта ги махам. След това с най-малките градуси на пресата за изправяне ги дръпвам по веднъж, защото са мноого къдрави и се получава същото
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii
    С ето такива ролки ми се получава абсолютно същото, без пяна,лак и каквото и да е. Във всеки козметичен магазин би трябвало да ги има (аз от такъв си ги взех) и са окло 3 лева Водят се ролки за студено къдрене. Слагам си ги на влажна коса, спя с тях и на сутринта ги махам. След това с най-малките градуси на пресата за изправяне ги дръпвам по веднъж, защото са мноого къдрави и се получава същото
    Wow, cool. Но аз не мога да видя точно на какъв принцип са. Предполагам, че са меки и се сгъват или ..?

За момичето на снимките - и аз мисля, че това и е естествената коса. И хора - това е най-яката коса. Гадно е да си с права

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Гадно е да си с права
    Не е гадно, защото като искаш да си днес с идеално права коса, не ти трябва да инвестираш маса пари в маши, преси, хийт протектори, кристали, лакове и прочие. А за да я накъдриш, се изисква малко сръчност и търпение и къдренето не означава обезателно съсипване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Wow, cool. Но аз не мога да видя точно на какъв принцип са. Предполагам, че са меки и се сгъват или ..?
    Не не са меки, слагат се по същия начин като обикновените ролки. Имат ластиче което се маха, след това навиваш косата и слагаш ластичето за да не падне ролката
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    ^^ Абе зависи, аз като малка исках къдрава коса и баба ми казваше по-лесно е да си с права коса и да се накъдриш, отколкото да си с къдрава и да се изправиш

И според мен ще стане с ролки каквито katii е предложила... не смятам, че с кок има и малка вероятност да станат такива - на мен ми се получават едри вълнисти къдрици
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Гадно е да си с права
    Не е гадно, защото като искаш да си днес с идеално права коса, не ти трябва да инвестираш маса пари в маши, преси, хийт протектори, кристали, лакове и прочие. А за да я накъдриш, се изисква малко сръчност и търпение и къдренето не означава обезателно съсипване.

Съгласна! А и то в днешно време какво ли не правим за по-права коса...
    Явно всеки иска това, което няма!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Targovishte
    А как се казват http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...EWnDvoN4Jta6wQ тези ролки и в кои магазини могат да се намерят ?
    I'm sexy and I know it <3

anonymous708973
    Guest
    Гадно е да си с права
    Моята коса стои къдрава 3-4 часа и след това на нищо не мяза. Къдря се с качествена маша и пръскам достатъчно лак. Искам чуплива коса!

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Гадно е да си с права
    Моята коса стои къдрава 3-4 часа и след това на нищо не мяза. Къдря се с качествена маша и пръскам достатъчно лак. Искам чуплива коса!
    Не пръскай много лак, иначе натежава и къдриците се изправят.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Град
    Targovishte
    А как се казват http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...EWnDvoN4Jta6wQ тези ролки и в кои магазини могат да се намерят ?
    I'm sexy and I know it <3

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Alexandraaa
    Ролки за студено къдрене,доколкото знам...във почти всеки магазин за козметика и ''Всичко по 1 лев''.

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Вгати полезната тема . Иначе за да не е спам , може да стане и с много едра ретро преса . (поне така мисля)

Banned Мега фен
    според мен ще стане така: 1во си измиваш косата и докато е мокра слагаш умерено количество пияна.. т.е. да не е много,за да сти естествено,а не сплескано 2ро. навиваш косата на примерно 2 големи кока (зависи от косата.. ако ти е рядка на един,ако е гъста на повече,абе прецени си ) и 3то. стоиш докато изсъхне 4то пускаш коковете 5то разрошваш първо,за да има обем и 5то дооформяш или с преса или с леко мокри пръсти
    казвам как ще стане според мен,но не съм сиг. .. все пак пробвай - нищо не губиш
    айде успех

Голям фен Аватара на wenii
    При мен се получава така, когато съм се къдрила с маша след това я среша ..
    : ))

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    С дребна маша?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си