- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пръст в ануса.....
Боли ли да ти бръкнат в ануса с пръст?
Предстои ми да ходя на лекар и ме е страх от прегледа.
Някой да помогне![]()
имаш гъс и пръс, бръкни си сама и виж за какво става въпрос
Наистина ужасно ме е страх![]()
Ще е добре ако има хора ,правили анален секс да си кажат мнението.
Аз не съм правила.
кажи,че ти се ебе в гъза,кво разтягаш локумите..
лекар щял да и бърка с пръст в гъза,Божееееееее!
ако искаш да прайм с тебе 1 во анален и после ще го правиш с приятеля сиПървоначално написано от pritesnenaaa
да си потготвена , тренирана както искаш го наречи
![]()
Глупаци.Ще ходя на гастроентеролог,а ако не знаете прегледа се осъществява по този начин.Имам проблем със стомаха.Както и да е.Явно тук мислите само и единствено за секс.
ама шматка не аз съм пуснал тематаПървоначално написано от pritesnenaaa
а ти ......
И що пък да бърка с пръст? Нямат ли си уреди - аналоразширители![]()
НЕ,няма си.Теоритично съм запозната с метода.Става с ръкавица.Защо спамите ми е интересно?Просто отговорете на това ,което Ви питам.Толкова ли е сложно?Ако можете да ми помогнете-ок ще съм благодарна,ако ли не ,поне не се подигравайте с положението ми,защото не е никак розово.Първоначално написано от vapcarov
Чупиш тъпометъра, заклевам се.
По темата: ако се отпуснеш, може и да не боли чак толкова.
^ Имам предвид някой да помогне информативно дали е болезнено.Нали тук сте опитните и запознатите и непрекъснато за това говорите,а когато се налага,мълчите или говорите глупости.Колко сте ''услужливи'' само.Страхотни сте,какво повече да кажа.
Ако е с един прьст и ако се отпуснеш - не не боли.
Трагедията е пълна...
Ми ела да ти бръкна да видиш дали боли. Ще ти услужа с удоволствие, стига да си почистила ауспуха.Първоначално написано от pritesnenaaa
![]()
Много боли...сравнимо е с отнемане на девственост+изстрел в главата...несмъртоносен...
pritesnenaaa - И аз съм ходила на гастроентеролог,но не са ми бъркали с пръст в ануса![]()
Ама както и да е...
- Отпускаш се и това е..Ти ще кажеш,че ще те
убият там...
Глупаци.Ще ходя на гастроентеролог,а ако не знаете прегледа се осъществява по този начин.Имам проблем със стомаха.Както и да е.Явно тук мислите само и единствено за секс.
- Как да не ти говорят за секс - при условие,че си пуснала темата в раздел "Секс"..
Темата ти няма нищо общо с този раздел..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
![]()
Помисли логично! Един пръст по-голям диаметър от едно гомно ли има и си отгови на въпроса
![]()
Слабо, слабо..Първоначално написано от DarkTemplar
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Няма нищо страшно - боли малко, но не е болка за умиране. Ще издържиш прегледа![]()
Болката ще издържиш, но дали ще издържиш срама, не ми е ясно.Както и да е, сега по-сериозно. Ами не мисля, че боли или ако боли, болката ще е минимална.
Само се измий да не стане кафява ръкавицата и гледай да си чишкала че да не направиш на килима гьовеч![]()
със пръс в мръсния гъззз![]()
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир