- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ще мога ли да съм спокойна когато ми дойде ?
днес правих секс и след няколко дена би трябвало да ми дойде ..но понеже дотогава няма да е минало много време ме интересува дали това че ако ми дойде ще значи че всичко е наред и не е станал някой гаф ?! Съжаляшам за тъпия въпрос ;с
да
Дойде ли ти и течението е нормално ( като цвят, продължителност и обилност ), значи всичко е наред.
Впрочем какъв е конкретният повод за притеснението ти? Скъан кондом, секс без презерватив или?
Абе вие с кое правите секс бе, мислете малко $%^$%#$%#$%#$%#$%#
ако сте го правили с презерватив вероятността за забременяване е много малка,дори да ти закъснее малко не се притеснявай
Ако ти е за -ви път е възможно да ти подрани/закъснее
Hostis Honori Invidia
Имам чувството, че всяка втора тема в тоя форум е или "Правих го без презерватив/презерватива се скъса/изхлузи.. БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?", или
"правих го за пръв път, беше с презерватив ЩЕ МИ ДОЙДЕ ЛИ НЯКОГА ПАК???"![]()
Овулацията ти е била преди гафа, поне такъв извод правя от инфото в първия ти пост.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!