.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

без презерватив..

Здравейте .. вчера се случи така че да правя секс с приятелката ми БЕЗ презерватив .. , не съм свършвал във нея но и ми е МНОГО притеснено да не стане някой гаф... как може да се провери че от снощи ме боде тази мисъл..

Guest
    Овулация?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Изчислете дали е била в овулация - принципно това е най-благоприятният момент за забременяване. Другият вариант е след 14 дни да си направи тест.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Изчислете дали е била в овулация - принципно това е най-благоприятният момент за забременяване. Другият вариант е след 14 дни да си направи тест.
    мерси много

Guest
    Това някаква мода ли е? Да се плющите като животни без кондом и след това да пускате теми във форум?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Явно да.
    Темата се заключва, защото има хиляди като нея.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си