- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатъчни
Да, защо аз съме динствения карък и първите месеци се измъчих с това теглоПървоначално написано от Shturrrche88
![]()
предписаха ми Милигест,но без изследвания,а чрез въпроси-редовен ли ти е цикъла,имаш ли много пъпки...
Личната ми лекарка отказа да ми даде направление под предлога,че за противозачатъчни не се дава, а аз и казах,че ми трябва за изследвания,от които да определят какви хапчета е препоръчително да пия.
Пия ги от 5 месеца
не чувствам някакви странични ефекти(първия месец 3-4 ме болеше глава,но отмина).
Личната лекарка ли ти ги предписа???Първоначално написано от Shia
Не може да ти отказва направление-говори пак с нея, кажи че ти е важно, че е за профилактичен преглед, или де да знам.
Въпреки, че е края на месеца кажи речи, и повечето лични почват да се правят за тия направления.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не,генеколожка ми ги предписа,но единственото,което ми прегледа беше вагината и то с ръце,макар че и на на нея й казах,че идвам да определим какви за подходящите за мен хапчета.Зададе ми няколко въпроса и толкова.
И на мен ми ги изписаха без никакви изследвания на кръв, хормони, урини, слюнки, сълзи, сополи алабала.. И досега (няколко месеца) проблеми съм си нямала ;дд освен теглото, но и то се оправи![]()
Е, не чак така, но поддържах доста години едно и също тегло без да се лишавам и ограничавам кой знае как. В паузите се почваше едно пълнеене и като почнех приема им пак - връщах килограмите си. Вече 2 години не мога да се доближа до това тегло и съм на 6-7 кг от него (3-4 след диета и ограничаване). Имам и коремче, което преди нямах....Според мен просто вместо да задържам вода, хапчетата правеха точно обратното.
Но въпреки килцата отгоре, не бих ги пила пак, ако нямам нужда.
Аха...ем не се шашкай толкова. Почни да ги пиеш и виж как ще ти понесат първия месец...Първоначално написано от Shia
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Какви пиеше? Че аз пия едни джаз и се чувствам се едно изобщо не пия нищо. Нито пълнеене (вече), нито отслабване, нито гадене, нито главоболие...Нищо. Чак почнах да се притеснявамПървоначално написано от krem4et0
![]()
Спокоо... аз пия Жанин и съм абсолютно същия случай. Имах някакви проблеми само първия месец. После - нищо. Все едно пия витаминки, а не противозачатъчни.Първоначално написано от theeye770
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
АбсолютноПървоначално написано от SisiStrange
![]()
А като ги чета едни статии изписани, форуми и т.н., как ги било боляло, гадело им се, спирали да им растат не знам си какви си неща, и почнах да се филмирам, че тия мойте нещо верно като витаминки![]()