.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз също съм пила ОК по здравословни причини и то доста години наред. Единственият страничен ефект е, че не пълнеех. Нито гадене, нито намалено либидо, нито подуване и пълнеене...нищо..
    Смисъл? Ядеш си каквото си искаш и не ти се лепи??????
    Представяш ли си? Има и такива случаи
    Да, защо аз съме динствения карък и първите месеци се измъчих с това тегло

Супер фен Аватара на Shia
    предписаха ми Милигест,но без изследвания,а чрез въпроси-редовен ли ти е цикъла,имаш ли много пъпки...
    Личната ми лекарка отказа да ми даде направление под предлога,че за противозачатъчни не се дава, а аз и казах,че ми трябва за изследвания,от които да определят какви хапчета е препоръчително да пия.

Пия ги от 5 месеца
    не чувствам някакви странични ефекти(първия месец 3-4 ме болеше глава,но отмина).

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    предписаха ми Милигест,но без изследвания,а чрез въпроси-редовен ли ти е цикъла,имаш ли много пъпки...
    Личната ми лекарка отказа да ми даде направление под предлога,че за противозачатъчни не се дава, а аз и казах,че ми трябва за изследвания,от които да определят какви хапчета е препоръчително да пия.

Пия ги от 5 месеца
    не чувствам някакви странични ефекти(първия месец 3-4 ме болеше глава,но отмина).
    Личната лекарка ли ти ги предписа???
    Не може да ти отказва направление-говори пак с нея, кажи че ти е важно, че е за профилактичен преглед, или де да знам.
    Въпреки, че е края на месеца кажи речи, и повечето лични почват да се правят за тия направления.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на Shia
    Не,генеколожка ми ги предписа,но единственото,което ми прегледа беше вагината и то с ръце,макар че и на на нея й казах,че идвам да определим какви за подходящите за мен хапчета.Зададе ми няколко въпроса и толкова.

Guest
    И на мен ми ги изписаха без никакви изследвания на кръв, хормони, урини, слюнки, сълзи, сополи алабала.. И досега (няколко месеца) проблеми съм си нямала ;дд освен теглото, но и то се оправи

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, не чак така, но поддържах доста години едно и също тегло без да се лишавам и ограничавам кой знае как. В паузите се почваше едно пълнеене и като почнех приема им пак - връщах килограмите си. Вече 2 години не мога да се доближа до това тегло и съм на 6-7 кг от него (3-4 след диета и ограничаване). Имам и коремче, което преди нямах....Според мен просто вместо да задържам вода, хапчетата правеха точно обратното.
    Но въпреки килцата отгоре, не бих ги пила пак, ако нямам нужда.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Не,генеколожка ми ги предписа,но единственото,което ми прегледа беше вагината и то с ръце,макар че и на на нея й казах,че идвам да определим какви за подходящите за мен хапчета.Зададе ми няколко въпроса и толкова.
    Аха...ем не се шашкай толкова. Почни да ги пиеш и виж как ще ти понесат първия месец...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Guest
    Е, не чак така, но поддържах доста години едно и също тегло без да се лишавам и ограничавам кой знае как. В паузите се почваше едно пълнеене и като почнех приема им пак - връщах килограмите си. Вече 2 години не мога да се доближа до това тегло и съм на 6-7 кг от него (3-4 след диета и ограничаване). Имам и коремче, което преди нямах....Според мен просто вместо да задържам вода, хапчетата правеха точно обратното.
    Какви пиеше? Че аз пия едни джаз и се чувствам се едно изобщо не пия нищо. Нито пълнеене (вече), нито отслабване, нито гадене, нито главоболие...Нищо. Чак почнах да се притеснявам

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Какви пиеше? Че аз пия едни джаз и се чувствам се едно изобщо не пия нищо. Нито пълнеене (вече), нито отслабване, нито гадене, нито главоболие...Нищо. Чак почнах да се притеснявам
    Спокоо... аз пия Жанин и съм абсолютно същия случай. Имах някакви проблеми само първия месец. После - нищо. Все едно пия витаминки, а не противозачатъчни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Спокоо... аз пия Жанин и съм абсолютно същия случай. Имах някакви проблеми само първия месец. После - нищо. Все едно пия витаминки, а не противозачатъчни.
    Абсолютно
    А като ги чета едни статии изписани, форуми и т.н., как ги било боляло, гадело им се, спирали да им растат не знам си какви си неща, и почнах да се филмирам, че тия мойте нещо верно като витаминки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си