- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз пък съм щастилива !
Здравейте !!!![]()
Нова съм в сайта и днес отделих повечко време да почета темите във форума.Направи ми силно впечатление в раздел ''Любов'', че има толкова много разочаровани и изгубили надежда в любовта, както момичета, така и момчета.
Дерзайте и продължавайте напред с високо вдигната глава!Най-сладкото и истинско чувство ви чака някъде там ..![]()
Е на това му се казва да си позитивен !
Браво момичеее !
Или всичко или нищо .
Ем нормално да са повече депресарските теми. Като си щастлив, не ти се налага да пускаш теми въобще.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
като си щастлив не ти се налага да пускаш теми из форумино ако някой се обърка и го направи е доста хубаво да се прочете
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от magdalenaaa
Като те тресне една абстиненция ще си говорим пак.
На колко си годинки?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Няма смис да пускаш теми тук.Има доста хора, които просто си избиват чевиите и омразата тук, или пък си вярват, че са много оригинални с включванията си.
Просто разделът в голяма частност е хранилка и/или тролене, на които не следва да се връзваш.
Радвам се за тебе.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тоя въпрос да не казвам къде ми бърка вече.Първоначално написано от kyon
По темата. Що да има повече тъжни теми - no drama, no life.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Какво е значението на годините ?! - на 17 съм, ако толкова много те интересува![]()
Не написах това с лоши чувства, а това дали на някои му пука или не не е важно !
Have a nice week![]()
Именно.Първоначално написано от SisiStrange
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
има време да станеш нещастна, не се безпокой![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
много е важно да гледаш позитивно на нещата.. и аз съм щастлива, мамка му <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Хейт...
*На умиращите деца в Африка не им пука нито за щастието, нито за нещастието ви. *
А така, вървете по дяволите .Първоначално написано от Taam
В сми, сериозно ли трябва да има и такава тема.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Викаш,всичко зелено става.Първоначално написано от magdalenaaa
![]()
Иначе е хубаво,че си позитивен/а. Добре само, че не започна да се хвалиш с гаджето си,че тогава депресираните яко щяха да се саднат.
Любовта е нещо страхотно. И съм напъло съгласна че някой хора само драматизарт. Но все пак има и лоши моменти и кво толкос след един лош идва поредица от добри.![]()