- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичатели спомените
Обичатели спомените си с бившите си гаджета и защо само товали ви е останало от тях
Rikity-сестричка
не но защо ги мрази те нали сте били щастливи с тях
Rikity-сестричка
Да, приятни спомени са.
С бившия изживях едни от най-прекрасните си моменти и за моя радост бяха споделени с прекрасен човек.
И не, не са единственото, което ми е останало от него. Все още се чуваме, излизаме и т.н. и продължаваме да трупаме още и още спомени зад нас.
И спря да се върти за миг земята..
Имам и хубави спомени с тях. Кой знае защо в момента не ми изникват нещо.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
радвам се за теб много xoxi някой хора даже и това им е трудно да поддържат връзка с бившите си явно не са от тези който могат да останат приятели с бившите си но какво е толкова трудно това за вас ?
Rikity-сестричка
Ще ги обичам, когато преодолея човека. Докато това стане, спомените, колкото и хубави да са, ме натъжават адски много...
понякога натажават друг път ни радват
Rikity-сестричка
А к'во правим като не сме обичали нито един от 'бившите'?![]()
Иначе ако съм била щастлива с някого,по-скоро ще ми стане тъжно и гадно.
Вие си знаете аз само мога кажа че спомените радват и натажавът каквито и да й са и когото й да са
Rikity-сестричка
Да, имам един бивш, с който са ми останали само спомени. Той просто е приключил отдавна с мен.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
необичамспоменитесбившите мигаджета.необичамитеб.юса д?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ми... от една страна ме натъжават, от друга страна се радвам, че някога съм изживявала тези моменти.. Но като че ли повече се натъжавам и не обичам да си спомням, защото ме боли.. Тъй като имам чувства към мой бивш.
Безразлични са ми. Обаче и доста време е минало оттогава и доста вода е изтекла. Не страдам от драми "Къде е? Какво работи? Женен ли е? Има ли деца? Сеща ли се за мен?"
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хайде де разкажете някой от спомените ако пожелаете за да ви олекне
Rikity-сестричка
Привързан съм понякога опасно много към спомените, нда. Ама никой няма да ти разкаже, щото са ни лични.
Страхотни спомени, със страхотни хора... Наистина са страхотни, нищо, че сме се оставили. С всички мои бивши гаджета съм приятелка в момента. И мисля, че това е много по-добре от кавги ии каквото и да било![]()
Не знам ,дали ги обичам...
Останали са само спомените,нямам нищо общо с бившия си.Понякога е много болезнено,за това искам някак си ...когато си спомням ,да не ми тежи толкова.Спомените са си спомени,но трябва да ги пренебрегваме,защото точно те не ни дават да продължим напред (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Старая се да помня само хубавите моменти .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3