- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с лаптопа
Лаптопа ми непрекъснато загрява максимално и то без да пускам някакви игри или нещо, което да го натоварва. На една година е само, но така си е още от самото начало..
Ако има някакво значение:
CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @ 2.20GHz
CPU Speed: Speed: 2.2 Ghz Perfomance Rated at: 3.3GHz
RAM: 3 GB
Video Card: GeForce 310M
Лаптопа е Asus k50l.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ами по параметрите разбирам, че е хубав лап-топ може би се нуждае от почистване на ненужни фаилове/програми.
За почистване на ненужни програми влизаш в Start>Control Panel>Add or remove programs
За дефрагментиране десен бутон на диска, който искаш да почистиш после properties>tools>Defragment now...
Няма нужда от почистване.. Имам само основни програми като Мозила, антивирусната и т.н. Всичко, което слагат при инсталиране на Windows и нищо друго. Дори снимки и музика нямам..
П.П. ще го дефрагментирам, ако не се получи пак ще пиша.. Мерси.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Тогава си нямам на идея от какво може да загрява
По скоро се нуждае от профилактика ... почистване на охлаждането и смяна на термопаста ... предполагам че е поне на 2 години тоя лаптоп ...![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Няма и 1 година, а така е от самото начало.
Заради това не мога една игра да си запиша, защото ще гръмне..
Много шит лаптоп..
П.П. и вируси няма..![]()
![]()
Ама нов ли си го взел ?и би трябвало да има гаранция, отиваш и им казваш че прегрява и им го даваш да го правят ...
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
up
![]()
Продават се подложки за лаптоп,с вентилатор по 15-20 лева и вършат чудесна работа
http://prikachi.com/images/4/2900004d.jpg -> Ето ти един пример![]()
Мерси ще пробвам, ако не стане пак ще ви тормозя да помагате.![]()
![]()
Това е решението. Тея подложки, след като го занесеш в сервиза да ти го почистят.Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Подложките мен лично много ме дразнят. Купуваш една дебела плоча мед и режеш с дремела по размера на лаптопа, ще е пасивно и пак ще охлажда добре.![]()
Силно подкрепям. Инженерите от лабораториите не случайно са пуснали лаптопа ви на пазара. Той е издържал редица тестове, включително и такъв за прегряване. Щом лаптопа прегрява, то трябва да се почисти или да се търси друго решение (смяна на компоненти). Подложката определено е от полза, но ако си спестите някой лев от профилактика, след 1 месец може да ви заболи главата от по-сериозна сума за смяна на част.Първоначално написано от GregoryHouse
Поздрави