- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кръвосмешение ?
Чували ли сте за случаи около вас, или за страната ?
И вие какво отношение имате по въпроса - бихте ли спали с по-малката си сестра , или майка си![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
порих ги като риби. до една.
хъхъ
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
човек, темата е сериозна.Първоначално написано от FuckedUp
чакам да пишете![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
еееПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ъм ..обърках се..тая тема не беше ли за модераторите?
Деймн. Порил си майка си?
И шегата ти изобщо не е уместна, дето си написал, че си порил роднините си .Първоначално написано от FuckedUp
Даже аз не се ебавам с такива неща.
Аз , лично , съм чувала за брат и сестра в България, които имали връзка, но се опитвам да си спомня какво точно беше.
Споделете вашето отношение по въпроса.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ненормално е и може да задоволи само мозъка на някой противен извратеняк.
Това се очаква да е смешно????Първоначално написано от Eclipsercho
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Всъщност има много случаи както в България, така и по целия свят.
За мен това са болни мозъци. Не виждам как човек може да е сексуално привлечен от роднина.
Доведени братя и сестри, 6-7-8 братовчеди.. пак по-приемливо е. Няма я тази силна роднинска връзка.
Чувала съм, чела съм и са ми разказвали какви ли не истории. Харесали се двама, тръгнали, обаче месеци след това разбират по някакъв начин, че са братовчеди примерно. Или пък родителите се развели, единия си намерил друга половинка, която имала дете, заживели заедно и хоп децата се влюбили.
Вярвам, че и в България има повече такива хора, отколкото аз си представям. Едни се крият и се пазят, други прекратяват отношенията си...
И спря да се върти за миг земята..
В Древен Египет са венчали братята и сестрите, които са били деца на фараонът и съпругата му (също негова сестра), за да се запази династията и винаги този род да е управляващ. Но това води до раждането на уродливи деца. Не мисля, че е било нормално да се прави нито тогава, преди толкова години, нито сега... и в никакъв случай не бих имала подобни взаимоотношения с роднина. Макар, че ако изхождаме от християнството (добре, че съм атеист) всички хора по света са братя и сестри, братовчеди и т.н.