- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Травми..
Всеки, който се занимава със спорт преживява някакви травми.. Целта ми е да споделяме какво ни се е случило, къде сме ходили да се лекуваме и имало ли е положителен ефект от това..![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Оня ден докато тичах с бясна скорост (не знам,какво ме прихвана просто бях ядосан а по принцип не тичам така) и при слизането на левия ми крак от тротоара ужасна болка ме скова от дясно на гъзЪдоло до задната част на коляното
Никъде не ходих да се лекувам просто търпях болката,а даже не можех да стъпвам.. обаче започна да ми минава и мисля,че от утре пак започвам спорта
![]()
От тениса на маса дясната ми китка и дясното ми рамо са издухани ..
от вътрешната страна на китката (към дланта) имам едно топче което е меко ии ме боли като си пренатоваря китката ...
мой приятел го има подобно, но от горната страна 0.0
Иии коляното ми нещо пука, но не усещам болка в него може и да е от растежа, едва ли е от фитнеса![]()
По сериозните ми травми са:
Разтежение на десния крак при опит за женски шпагат. Чаках около половин година да си отмине само.
Възпаление на меки връзки в лакътя след канадска. Мазах го седмица-две с Мобилат гел и му дадох месец почивка.
Изкълчване на рамото при раменна преса. Вдигнах дъмбела много назад, натоварих ставата и го изпуснах. Взех си около седмица почивка.
Натъртвания (може би и пукнато) на кокълчетата на дясната ръка от удари в стената. Преминава за седмица и половина, но доста посинява. Човек трябва да си мери силата.
Навяхвания на глезена. Няма какво да обяснявам, освен че, ако е много сериозно, трябва да се ходи на снимка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
PERSKINDOL, риванол, кофа с лед, горещи компреси и тва е
иначе травми бол .... китка, метакарпални кости, колената, врата, лакътя, пищялите .... абе медицинската папка е доста дебела
Това което не те убива те прави по-силен .... а това което те убие те прави безсмъртен
edit: колкото и да звучи странно от вдигане на тежести, да чукна на дърво, травми - никви! а аз си падам доста да вдигам максчета...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
na men lqvoto mi ramo se eba ot edno silovo, mazah go, po4ivki my davah, ne minava i sega samo po-burzo se izmarq ot dqsnoto pri nqkoi uprajneniq ina4e moje da se kaje 4e si e dobrei dqsnoto ramo me boli pri kofi4kite, i pri nqkoi uprajneniq sus sobstvena tejest, dqsnata mi kitka puka postoqnno, ama ne znam ot kvo e i ne sum i po4ivka i daval
kolenata su6to sa me bolqli i laktite pri prenatovarvane i edin put leviq glezen go bqh navehnal li kvo be6e, ama mi mina de
be kato cqlo sum dobre
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
след прекъсване на акробатика с 1 год застой реших да си продължа вкъщи някои упражнения..2 год нямах никакви проблеми, докато не се натоварих прекалено много и кръста ме заболя.. започна ходене по лекари докато се оказа, че имам дискова херния. правиха ми безкръвна операция и в момента не ме боли толкова.. лошото е, че ми остава за цял живот, а като се има предвид възрастта..![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Има си хора, които получават на твойта възраст. Доколкото знам не е много голям проблем, стига да си внимателен (демек можеш и тежко да вдигаш, ако го правиш правилно). Един приятел му поставиха същата диагноза и му дадоха листче с инструкции, как да изпълнява определени движения.Първоначално написано от AutomatiC
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
изправяш гърба (гръбначния стълб) като изпъчиш задника максимално назад и така вдигаш .... било то телевизор, бурканПървоначално написано от Chacho
или нещо на земята
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
китките ме болят мошно мошно когато правя макс на лег, имам прещипан нерв (така и не успях да го опрая тоя гад) точно под дясната лопатка. Преди ми пречеше на тласкането, след едно псевдо-лечение остана само болката, когато го стегна, иначе няма проблеми.
Множество удряния с дискове, дъмбели, щанги, гюлета.
Също бая ме боли 1ния прешлен на гръбначния стълб - тоя, на който поставяш щангата при заден клек.
Болки в кръста при сериозни натоварвания.
На пръв поглед - все безобидни работи, ама бая мъчат, особено като се съберат заедно..
Първоначално написано от NeSumSuglasen