- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Комплексиране
Скоро се запознах с едно момче, много си пасваме, но той е доста висок(около 1,85), а пък аз минйонче-1,60.
Подкрепям всички дрънканици, че "Любовта е сляпа" , но цял живот са ме комплексирали заради височината ми и просто няма как да пропусна разликата.
Когато ходим заедно ми е доста.......странно и за да ме целуне аз се повдигам на пръсти....той се прегърбва.....и е много смешно за страничен наблюдател.![]()
Какво мислите по въпроса
![]()
![]()
![]()
...та така значи, ами не оставяй това да пречи на връзката ви, просто го приеми. Абе какво въобще ви притеснява това?
Humans need fantasy to be human.
Нека те повдигне смисъл кръстосай си краката на кръста му .. Май не ме разбра така хем е по-хубаво , хем няма да си личи това .. + Можеш да слагаш токове ... Не всъщност какво ? И аз съм ниска ама не се комплексирам защото повече хора ме харесват такава каквато съм ! Не се комплексирай ! Живота е кратък за да се притесняваш за глупости !![]()
Или всичко или нищо .
Може ли да се застрелям?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ходи на токчета, Уотсън.![]()
Пък и високият е добра партия, защото един ден децата ти няма да са мъници като теб. Особено за мъж 1.68 е кофти /поне от моята камбанария/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Съгласна съм. А да,наистина защо си се комплексирала за височината си. Нали той те харесва такава,каквато си.Първоначално написано от vakanciqta
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Луда ли си ? Аз обожавам ниски момичета ;]Първоначално написано от chiponella
![]()
![]()
Да не ти пука . Обичайте се и това е . Пък и ниските сте по-симпатични .![]()
И при мен има подобна ,че и по-голяма разлика ,ама си е супер яко ...
![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Това няма абсолютно никакво значение в една връзка.И аз съм 1.60 и никога не ми се е виждало проблем.Така че я не се впрягай за глупости![]()
радвай се , че той е по-високия от двама ви.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
хах,даПървоначално написано от xPafx
![]()
Аз пък винаги съм искала да съм по-ниска за да нося високи токчета,така че си късметлиийка.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Нямаш повод за притеснение, радвай се на връзката ви.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Споко бе. :P И аз съм 1.60 и никога не е било проблем.
Тези, които са ти се подигравали за ръста, си избиват някакви тяхни комплекси на твой гръб.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ти добре ли си? Аз съм 1.60 и гаджето ми е на приблизително същата височина на твоето. Обожавам като ме гушка и се чувствам тоолкова закриляна ала плюшено мече. Освен това за мен има повече ползи - отколкото негативи. В леглото например могат да си ме размятат както си искат и е чук. xD
наистина, ако само това ти е проблемът - изобщо не го мисли как изглеждало от страни, аз съм със същата височина и никога не ми е било проблем, дори ми е много по-приятно![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
И все пак в леглото мъжете не предпочитат миньончета,ами високи момичета с дълги,слаби крака,но това е друга тема!Първоначално написано от bEbsI
![]()
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Ее.. това не е кой знае какъв проблем.. носи токчета, ако си пък чак толкова комплексирана и тва е ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Виж сега моя приятел има слабост към миньончетата. Като ме гушне и има чувството,че може да си ме обгърне цялата + нежно излъчване по неговите думи. Високите мацки си имат бол предимства и не оставай с впечатлението,че не ме кефят - просто шанс.![]()